Guiden Verden II online

Alternative navne: Spil Wizard Verden II

Online spil W Jeg zards verden ΙΙ - gratis browser-rollespil, hvor du vil lære og mestre den nye magiske verden. Denne efterfølger er allerede kendt og populær MMOR PG "W Jeg zards World". I tre år har som ulmet kamp mellem hære de mørke kræfter og lette troldmænd. I løbet af denne tid, mange var i stand til at opnå lyse, hårdt erobre din verden. Deres lille bygd voksede ind i en stor og stærk Aradon, by, domineret af godt humør. Lys formået at tilbagevise den gamle Zaorn genoplive Dorikan og fundet Elair (skole for troldmænd frivillige). Imidlertid er den mørke ikke kommer til at sætte op med tabet af magt. Det vides ikke med, hvad der staver og ritualer, men the Dark formår at finde en vej til en anden astralplanet Verden Wizards. Denne smukke jomfru verden har aldrig sat guiden fod, og det onde er her allerede. Ifølge planen for den mørke verden ΙΙ vil blive en base for hans hær. Men heldigvis undladt at bemærke lyse disse handlinger. De mest magtfulde troldmænd, med ufattelige kræfter, finde adgang til World ΙΙ . Spil W Jeg zards verden ΙΙ online - det er en kamp mellem mørke og lys i den nye verden. Amazing verden-legenden bestod af drømme, kronet af majestætiske slotte og befolkede fabeldyr.

Til at begynde du får brug for en registrering i spillets verden af ​​troldmænd ΙΙ . W Jeg zards verden ΙΙ registreringen er som følger: kom ind i spillet og komme op med et navn adgangskode. Hvis du ønsker at abonnere på nyhedsbrevet i spillet, World Register волшебниковΙΙ предоставляет Dig muligheden. For at gøre dette, skal du skrive den relevante linje e-mail-adresse. Derefter skal du trykke på Register . Nu fik dig til den anden fase af registreringen. Deltag i spillet W Jeg zards verden ΙΙ [_2_ ] foreslår endvidere sådanne handlinger

- Indtast dit kaldenavn,

- Password er indtastet fra W Jeg zards verden Ι (medmindre, selvfølgelig, det var dig)

- Vælg race af hovedpersonen (i en ramme i bunden er de særlige kendetegn ved denne karakter)

- Angiver gulvet

- Troede ud kodeord,

- Indtast din e-mail;

- Fødselsdato.

Konklusionen er, skal du trykke på Register . Registrering W Jeg zards verden ΙΙ gået, og du kan spille spillet World волшебников ΙΙ онлайн.

Det er tid til at overveje de fantastiske skabninger, som du vil introducere W Jeg zards verden ΙΙ online spil. Tegn kaldes enheder. Verden волшебников ΙΙ online имеет enheder sådanne racer: elvere, dværge, trolde, mennesker, orker, trolde. Beskrivelse af hver enkelt af dem kan findes i spillets regler. Hovedpersonen, som du valgte ved registreringen stadig kan ringe din fest. I begyndelsen af ​​spillet er gratis tilgængelig i truppen til at tage to enheder. For at øge detachement, så nødt til at betale mønter for hver af de næste anvendte enhed. Du kan selvfølgelig afskedige neponravilis kriger, men vil blive refunderet kun halvdelen af ​​det beløb, du har brugt ansætte ham. Mønter kan optjenes ved at vinde kampen.

Nå, med de tegn, sorteret og dig, selvfølgelig, er det spørgsmålet, våben. Efter alt, kan det samme ikke være vores helte til at kæmpe med deres bare hænder! Online spil World волшебников ΙΙ позволяет hver soldat i kampen for at tage våben, skjold, amulet og to ruller. Mage kan tage skjold, amulet, seks ruller. Hver race bygger dine våben. Dette, for eksempel, goblins - knive, sværd, for elverne - buer og armbrøster osv. § Våben har sine egne parametre. Nemlig, øget chok beskyttelse, brand magi, vægt, pris. Der er også en række af plader. De kan være fremstillet af træ, jern, bronze, etc. etc. Du kan spille spillet online W Jeg zards verden ΙΙ , ved hjælp af ting fik fat trofæ (skjold monstre, magi stick). Af den måde, glem ikke, at efter hver kamp bevæbning båret af 1%. Så ting fra tid til anden kan kræve reparation.

Nu hvor vi har beskæftiget sig med våben, kan du roligt indtaste arena for kamp. Spillet har flere typer af slagsmål. Denne uddannelse duellerer og duel at fuldføre sejr. Spil W Jeg zards verden ΙΙ brug pridelnyh observere forsigtighed. Husk, at selv om de årvågne vagter, kan byen trænge monstre. Vær klar til at kæmpe på ethvert tidspunkt, fordi disse onde og snedige væsner kan angribe dig overalt.

Du har sikkert allerede tænkt at spille spillet W Jeg zards verden Ι & Iota online, vil være kedeligt, og der er intet, men en endeløs kamp. Jeg skynder mig at forsikre dig, at det ikke er så! Verden волшебников ΙΙ играть meget spændende. Spillet er ikke ensformigt! Du kan finde en lang række spændende aktiviteter. Du kan oprette dine egne klaner (betingelse for anvendelsen er titlen på Baron eller højere) eller deltage i eksisterende. Måske har du ramt pil Amor, og du ønsker at blive gift? Spillet giver dig fleksibilitet. Ægteskabets sakramente udføres tempeltrællene. Eller måske du ønsker at forbedre din økonomiske situation. Intet problem! Du kan gå på arbejde i fredens tjeneste. Vælg en af ​​de tilgængelige stillinger og gå! Bare ønskede at gøre nogen føle sig godt? Hvilke spørgsmål? Spillet giver spillerne mulighed for at udveksle gaver. Af den måde, glem ikke også om sådan en ting som indeks engagement for fred. Jeg råder dig til at følge IPM, fordi du gerne vil modtage en månedlig forfremmelse fra City Hall? Ikke nok eventyr? Vil du have mere adrenalin? Så vil du gå i jagten. Dette område i udkanten af ​​byen tæt befolket af monstre. Fighting, optjener du deres ekstra skatte, så kan du trygt vende tilbage til byen gennem en magisk portal.

Well? Jeg håber, du forstår nu, at du går glip af bare ikke har. Kom og se og sørg for dig selv, at W Jeg zards verden ΙΙ spille meget interessant og spændende. Du vil opleve en levende og varieret udbud af følelser i denne magiske verden! Faktisk, takket være det spil, du ikke bare nyde eventyr og føle sig som en ægte militær leder og strateg. Træn din hær som militære færdigheder, som du bestemme feats! Vi kan kun ønske held og lykke med at nå dine mål! Go for it!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags