Ord med venner 2

Alternative navne: Ordspil

AdWords With Friends 2 - spil for rigtige lærde

The Words With Friends 2-spillet er den næste del af det berømte spil fra det ikke mindre berømte studio Zynga. Forbind dine venner til spillet og deltage i verbale kampe, kontroller, hvem der kender flere ord, og med succes bruger dem på spillebanen. Husk, at feltet er begrænset, og du kan bruge det til dine egne formål og forhindre modstanderen i at indtaste mere værdifulde ord.

Få startet

Når du starter spillet for første gang, skal du vælge login-metoden vha. E-mail eller facebook. Dernæst viser de dig en kort guide i tre lysbilleder om, hvordan man spiller:

 • Træk fliser med bogstaver med fingeren på en 11-by-11-størrelse spilleplade
 • stave ord på spillebrættet kun lodret eller kun vandret
 • Ved at klikke på play-knappen bekræfter du, at dit træk er afsluttet, og at modstanderen kan gå

Prøv at spille dit første spil i solo-tilstand, det vil sige, at du vil spille med computeren. For at gøre dette kan du vælge Solo Challenge på det enkleste vanskelighedsniveau. Nederst på skærmen ser du de tilgængelige bogstaver til dette træk, som du skal sammensætte i et ord. Hvert bogstav har et tal, der angiver antallet af point, der er opnået i tilfælde af anvendelse. Så snart du har samlet et ord, summeres tallene, og du ser det samlede antal point, du får for et bestemt ord. Hvem der scorer flere point pr. Kamp vandt han. Du har ikke tid til at flytte hit, du kan tænke så meget du vil og vælge den bedste ordvariant end din modstander, så du skal ikke skynde dig. Flytning af fliser med bogstaver på brættet, vær opmærksom på de farvede firkanter med bogstaver, de vil hjælpe dig med at score flere point:

 • blå firkant med DL (fordobler flise) - ganges med to værdien af u200bu200bdet bogstav, der er på det;
 • grøn firkant med TL (tredobbelt flise) - ganges med tre værdien af u200bu200bdet bogstav, der er på det;
 • røde firkant med DW (fordobler ord) - ganges med to værdien af u200bu200bordet;
 • orange firkant med TW (tredoblet ord) - ganges med tre værdien af u200bu200bordet.

Prøv at kombinere flere bonusser ad gangen for at øge dine point og vinde. Din modstander går først, derefter dig. I alt kan der foretages 5 træk pr. Spil, dvs. på hver side kan der ikke være mere end 5 ord på spillebrættet. Da du går nummer to har du en fordel i forhold til din modstander, du ved på forhånd, hvor mange point du har brug for at score for at vinde. Prøv at afslutte spillet forud for planen.

Hvilke ord er forbudt i spillet:

 1. forkortelser
 2. ord, der kun består af store bogstaver
 3. prefikser og suffikser, der er adskilt fra hovedordet
 4. ord med bindestrek eller apostrof
 5. voldelige og racemæssige ytringer

spilfunktioner

I ord med venner 2 er det ikke nok at kende en masse ord. Det er vigtigt at bruge de bogstaver, der kommer til din tur, aktivt. Ikke altid et længere ord giver dig flere point. Hvert bogstav har sin egen kompleksitet ved brug, og som regel er numrene på dem, hvad jeg viser. For eksempel vil bogstavet "Q" give dig så mange som 4 point, og hvis du lægger det på en blå firkant eller grøn, skal du øge dine point markant og er mere tilbøjelige til at vinde runden. Det vil sige, et ord på 3-4 bogstaver kan give i alt op til 20 point, mens et ord på 7-8 kan være halvt så meget. Se styret nøje, og hvad din modstander laver.

AdWords With Friends 2 Download til din computer, og start at lege med venner. For at gøre dette skal du først downloade og installere Bluestacks android-emulatoren og først derefter installere spillet i den.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags