World of Steel: Tank Force

Alternative navne: WoS, World of Steel

Game World of Steel: Tank Force sejr vil være din.

Om baggrunden for mange spil om World Of Steel-tanke: Tankstyrke er underordnet på nogle måder, men der er også en del af det. Representerer hendes studie BraveTale, besluttede også at deltage i den generelle entusiasme for militanter. Måske er du allerede bekendt med hendes arbejde med krigsskibe. Nu har du mulighed for World Of Steel: Tank Force download, og evaluere dets potentiale. Forvente noget usædvanligt fra projektet er ikke nødvendigt. Hvis de ikke vokser vinger, så er dette klassikeren af ​​genren, hvor spillerne mestrer terrænet, regelmæssigt kæmper med fjender, tjener penge på denne spilvaluta og bruger det på pumpeudstyr.

Disse tekniske egenskaber bør tages i betragtning, så spillet vejer 77 M, versionen til en mobiltelefon kræver en Android version på mindst 2. 3, men faktisk fra 4. Selv om jeg for retfærdighedens skyld må sige, at de ikke går så ofte ud. Men de, der ønsker, kan downloade World Of Steel: Tank Force til computeren, og nyd hvad der sker på den store skærm.

Features og passage.

Den vigtigste funktion, der adskiller projektet fra analoger, er manglen på et holdspil. Det vil sige, du kan kun kæmpe med en computer modstander, honey tid og tid taktik og adfærd i forskellige situationer. Men selv med dette spil World of Steel: Tank Force forbliver interessant med sådanne komponenter:

  • For dyrt donere med et mindste sæt af funktioner
  • ikke den oprindelige historie
  • Vanskeligheder med gratis opgradering af tanke
  • Høje krav til internetforbindelse og enheden til installation

  Som allerede nævnt, er grafikken her rigtig fremragende, du kan se selv den blænding af solrige kaniner på kroppen af ​​kampvogne og ret realistisk røg efter skuddet.

 • God grafik
 • Fremragende udvalg af udstyr
 • Detailed cards
 • Dynamiske kampe
 • Avnen til at pumpe maskiner
 • Enkel kontrol

Derudover er det nødvendigt at være opmærksom og parterne er ikke særlig attraktive:

Men for alt hvad du skal betale, og i dette tilfælde de tekniske evner på din enhed. En anden mulighed for betaling er reelle penge til forbedrede våben og tanke, ekstra bonusser og anden donat. Priserne starter ved 54,99 UAH. , nåede UAH 5.249,99. Hvis du vil opnå alt selv, godt, det er prisværdigt. I dette tilfælde være tålmodig, fordi du bliver nødt til at spare penge til nye våben, rustning, dele til motoren og så videre. Når spillet skrider frem, går spillerne op på niveauerne, og det åbner nye muligheder.

Ligesom i lignende legetøj leverer World of Steel: Tank Force-spil en belønning for succes i kamp og betaler med mønter. Men for at opgradere, bliver det nødt til at deltage ikke i en, og ikke engang i tre kampe. Forbedringer er ret dyre, og for at opnå et mere eller mindre højt niveau bliver nødt til at forsøge ikke at gå tabt i næste kamp. At handle på steder med forskellige geografiske træk ved skovbæltet, snedækkede bjerge, ørkener og andre. Landskabets forandring er hurtig, så det er ikke muligt at beundre skønhederne ombord. Hvad der sker på banen er meget vigtigere, fordi tanksne står over for næsten næse til næse, og skalaen over dem viser, hvor meget der er tilbage i dem.

K et ord, i legetøjet er der et vigtigt plus muligheden for at vælge en tank, der passer perfekt ind i terrænforholdene. For at forbedre sine grundlæggende egenskaber, brug camouflage, og dette vil gøre det muligt for bilen at fusionere med landskabet.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags