World of Battles

Alternative navne: WORLD OF Battls

Online spil World of Battles - et gratis, vanedannende multiplayer online strategi spil, der giver dig en virkelig spektakulær kampe i realtid mellem 9 racer: riddere, elvere, dværge, Amazoner, zverolyud'mi, barbarer, mørke elvere, orker og udøde. World of Battles spil online takket være dens fremragende grafik, detaljerede enheder og massive kampe vil virkelig gøre du føler kommandør.
World of Battles at spille du nødt til at slutte World of Battles spillet og downloade spillet til din computer. Udfyld venligst registreringsfelterne at oprette din konto på sitet.
1. Indtast dit login spillet (det navn, du vil lære om de fora).
2. Ny adgangskode, som kun du.
3. Din e-mail-adresse.
4.. gå kontrollere, at du ikke er en bot.

Når Register World of Battles over for at spille online spil World of Battles Du skal installere spillet klienten (dvs. straks selve spillet) til din computer:
1. Klik "Klient Download" for at hente en speciel fil «World of Battles Downloader».
2. Når du lægger filen er færdig, skal du køre det og World of Battles online spil vil begynde at downloade til din computer.
3. Efter at have downloadet spillet vil bede dig om at acceptere licenskrav for den endelige installation af World of Battles.

For at spille World of Battles Computeren skal opfylde følgende systemkrav:
CPU: Intel Pentium April 3 GHz AMD Athlon 3000 +
RAM: 2048 MB
VGA: NVIDIA GeForce 6600GT eller ATI Radeon X1600, 128 MB
DX: DirectX 9. 0 (2008 march)
OS: Windows XP SP3, Windows Vista, Windows 7
Internet: 512 kbps
Du kan nu gå videre til en mere detaljeret beskrivelse af de racer, som du vil være i stand til at spille spillet World of Battles Online. Alle af dem er opdelt i tre fraktioner: godt, ondt, Neutralitet.
Velkommen
Knights. På trods af hans engagement i den gode side, Ridderne af Steel Roses viser alt for ofte deres arrogance over for andre, selv allierede løb. Ikke desto mindre kan det fortjent, fordi mod deres ridderlige kavaleri få, der kan overleve.
Elves. Opdelt i to grupper, der kan kaldes skovelvere alfer og aristokrater. I det civile liv, disse stammer snarere spredt, men i kampen mod den fælles fjende er en fleksibel legering dødbringende skov bueskytter og hurtige kavaleri alfer aristokrater.
Dværge. Stærk og krydret kamp af nationer. Ikke meget du foretrækker andre racer, sandsynligvis på grund af det faktum, at dem, der søger en høj nisser. Men nisser er altid åbne for handel med råvarer. Men deres vigtigste rigdom kæmper køretøjer, og de er ikke i en fart at dele.
Neutralitet:
Beastmen. Mystiske mennesker, hvilket er en union af stammer minotaurer, kentaurer og Volkolakov. Blev skabt af gamle troldmænd for sjov og gjorde oprør mod deres grusomme mestre. Derfor mistillid andre racer. Har en mystisk forbindelse med naturen.
Barbara. De er en uensartet stammer med forskellige trosretninger og erhverv. Nogle er engageret i plyndringer, andre handel, og andre - beskyttelsen af ​​grænserne. På trods af forskellene i hæren sammen med fleksible valgmuligheder tropper.
Amazon. Krigere, der undslap fra mændenes fordomme om kvinders plads i denne verden. Chikane af Knights hærdet denne nation og forudbestemt deres nomadiske livsstil. Ser tilbage på det, kan du forstå deres grusomhed til mænd.
Evil
Dark Elves. Stolte løb mordere. Hvis andre racer er altid under vanskelige omstændigheder stole på venlig hjælp og gensidig hjælp, har Dark Elves altid tælles på forræderi og elendighed. De kender et barn lever i en atmosfære af intriger og blodig festlighederne og dræbte kollega er ikke mere end en del af naturlig udvælgelse.
Orker. Rude og uncouth krigere, der næsten ikke føler smerter fra sine sår. Orker er født med komplet overbevisning om, at alt er grøn i denne verden tilhører dem, hvilket naturligvis ikke kan lide andre racer, hvis tilslørede grønt græs enge. Gemmer kun det medfødte dumhed orc - som Orcs begrænsede angreb på naboer. Men fremkomsten af ​​en stærk og relativt intelligent leder kan ændre alt.
Undead. Når den mest magtfulde race, der mistede sin gud i krigen mod de gode kræfter. Men helt ødelægge de udøde er næsten umuligt, fordi folk i denne verden altid vil dø, og videreførelsen af ​​blodige krige udøde er lige ved hånden.
Total hvert løb World of Battles online har 16 typer af kampenheder, så du ikke føler de begrænsninger, der tropper. Især fordi du altid kan forbedre sine soldater at ændre deres udstyr, der også vises på deres udseende.
Spil spillet online World of Battles som alle fans af strategi og taktik, fordi at vinde et par kampe for at samle en stærk hær. Garanti for sejr er den rigtige kombination af hurtige angreb af kavaleri, en kompetent forsvar, støttet af infanterienheder, omgivet af fjendens flanke og bag.
World of Battles spil online - er en virtuel verden kræver konstant blodsudgydelse! Velkommen til World of Battles! World of World of Battles tjek venter på dig!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags