World of Dragons

Alternative navne: World of Dragons

Verden af Dragons online - er fantasy multiplayer spil fokuseret på luftslag model free-to -play.

I den store verden, hvor der tidligere regerede tre drager, der var en hændelse. En af dem ønskede at overtage magten i deres poter. De to andre, hvilket naturligvis, imod sådan egenrådighed og gjorde alt muligt at afdramatisere uforskammede. Historien går, at Dieblo blev fængslet i en anden dimension, og Asuryan Fireana og sov trygt. Men intet er evig. Denne situation har ændret sig over tid. Sovende dragons blev tvunget til at vågne op, fordi indbyggerne i verdens klart følte tilgang af tiden, når farlige Dieblo kan komme ud af sit fængsel. Og for en sådan hændelse sikkert nødt til at forberede sig. Calm i verden overtrådt forskellige kampe og kampen for de stridende parter. Daværende idyl sunket i sommer. Nu kan alle bliver ældre snatch for dig selv det mest velsmagende stykke. Så kampen om territorium her hverdagskost.

At spille verden af Dragons , skal du downloade og installere spillet på din computer. Men før du tilmelder dig til dette spil verden af Dragons . Opretter en konto er meget enkel. Du skal indtaste en e-mail-adresse, der skal tjene som et login og password for at kunne komme op med følgende login. Verden af Dragons registrering indebærer din aftale med reglerne i spillet, så husk at trykke på knappen, du bekræfte accept af vores User Agreement.

Tjek de nødvendige systemkrav. Tilstedeværelsen af ​​sådanne parametre som operativsystemet Windows XP / Windows 7, processoren Intel ; Dual Core 2,1 X , RAM 1 Gb [ _2_] og grafikkort med 256 Mb hukommelse og støtte DirectX 9.. 0 c give gameplay uden bremsning.

Lad os se, hvad der kan behage spillet verden af Dragons . Først, det er en dejlig behagelig for øjet diagram, og for det andet en relevant lyd, for det tredje, simple gameplay. Ud over den mystiske verden du få mulighed for at udføre en bred vifte af opgaver som steder på jorden og i dungeons plus deltage i grand slag, der forekommer i luftrummet. Du vil også nyde den valgte klasse med tiden giver mulighed for vækst i overensstemmelse automater specialisering, og deres virkelig meget. Bemærk, at der i begyndelsen er du nødt til at beslutte, hvilken side du vil kæmpe. Der er kun to. Et løb der delt vstrechayutsya Demon Kaebi, zverolyudey Sinkong, Halfingov, Azra lokale alfer, varulve Shady, folk Oriana. Fire klasser til rådighed. Værd veje alt, før du foretager et valg. Efter hver klasse i sin egen måde unikke. Det vil sige, hver har sine egne funktioner, fordele og ulemper. Spil spillet verden af Dragons Du vil køre en helt, hvis udseende i første omgang danner selv. World of Dragons online spil lader dig vælge selv de mindste ansigtstræk, hvilket betyder, at du vil ingen andre kan lide.

Med hensyn til den vigtigste chips spil - drager, der ikke behøver at lægge mindre indsats end under udviklingen af ​​den karakter. Efter alt, er du nødt til at pumpe dit kæledyr siden sin fødsel fra et æg og så længe det ikke bliver til en stærk kamp dyr. På dine skuldre ligge sig af vedligeholdelse og uddannelse mount. Den tid vil komme, hvor du vil være i stand til at sidde på ryggen, er fuldt overbevist om, at eleven aldrig vil lade dig ned. Det er værd at nævne, at turen ikke kun kan krybdyr. Verden af Dragons du kan spille med andre mounts. For eksempel er de vingede panter flyvende enhjørninger er ikke mindre effektive i kamp.

Trods det faktum, at World of Dragons spil med fokus på PvP-Battles elskere, kan du godt vælge en fredelig besættelse. Efter alle, der har brug for at skabe det samme tøj, våben, smykker, diverse potions. I øvrigt, med hensyn til de nødvendige ting, de har erhvervet gennem opgaver eller købt i en speciel butik.

Kære eventyrere, at World Dragons Online venter på dig! Hvis du lokker og tiltrækker aktivt travle liv, vil bare ikke blive skuffet. Fordyb dig i den fascinerende dynamik begivenhederne og glemme kedsomhed evigt! Held og lykke!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags