World of Warcraft

Alternative navne: WOW

World of Warcraft online - det er et massivt multiplayer online rollespil spil (MMORPG), hvor du udforske en mystisk verden fyldt med magi og eventyr. Dette er et spil, hvor alle kan være en helt.

For at deltage i spillet, du har brug for at passere World of Warcraft online tilmelding: i vinduet, der åbnes indtaste e-mail og adgangskode. Deltag World of Warcraft på dette princip er færdig, kan du logge ind i spillet og begynde at skabe svogo karakter.

I World of Warcraft online spil kan du skabe for dig selv et par tegn, som vil tillade dig at prøve forskellige kombinationer af bestemte racer og klasser. Lad os se på processen med at skabe din fremtid karakter: først er du nødt til at vælge en gaming verden, hvor du vil spille (verdener anderledes spillestil) er:

PvE (player vs fjende) - almindelig spilverden,

PvP (player vs player) - verden for spillere, der er på udkig efter rivalisering;

PvE-RP (player versus fjender, rollespil) - den verden, til at handle ud rollen og slagsmål mellem spillerne skal godkendes af begge parter

PvP-RP (spiller vs spiller, rollespil) - analog normal PvP, hvor det er tilladt kampe mellem forskellige fraktioner i rollen ydeevne.

Endvidere i online spillet World of Warcraft, er du nødt til at vælge: race, køn, klasse og navngive din karakter. Ud over, at du stadig vil være tilgængelige funktioner, såsom ændring i udseende og transformation.

Lad os tale om Races:

Them i dette projekt - 12, de bestemmer det generelle udseende af de tegn og give særlige fordele i form af racemæssige evner, samt bundet til én af to fraktioner: Alliancen eller Horde.

Alliance - i denne fraktion indgående løb såsom Worgen, Draenei, Dwarves, nisser, Mennesker og Night Elves,

Horde - i denne fraktion indgående løb såsom Goblins, Blood Elves, Orcs, Tauren, Trolls og Forsaken (opstanden fra de døde.)

Når du har besluttet på Faction og race, vælg din klasse persisk, som vil afhænge af hans evne i denne skazachno verden. I spillet World of Warcraft online-klasse er der 3 vigtigste roller: Tanke, healere og Soldater og 10 løb klasser: Warrior, Paladin, Hunter, Rogue, Priest, Death Knight, Shaman, Mage, Warlock og Druid. Men husk på, at ikke alle klasser er tilgængelige for hvert løb, og hvis før du vil blive givet et valg mellem race og klasse specifikke, så prioritere klasse.

Nu kan du oprette udseendet af den karakter: køn (som har en rent æstetisk forskel), vælger en særlig eksterne funktioner, såsom for eksempel, tatoveringer, øreringe, hår, osv. etc. På dette, skabelse karakter slutter, er det fortsat kun at tildele den et navn.

Nu om selve spillet. Har din karakter i starten af ​​spillet, er der flere primære evner svogo klasse, men at spille spillet World of Warcraft online, med den udvikling, vil du være i stand til at afdække nye.

I spillet World of Warcraft, kan du give svogo karakter unikke evner, takket være talent og karakter. Talents tillader karakter at specialisere sig i bestemte færdigheder og symboler (skabt andre karakterer, der besidder mærket af et erhverv), vil ikke kun styrke deres eksisterende kompetencer, men også at tilføje nye effekter til dem.

Spil online spil World of Warcraft, er du nødt til at rejse til Azeroth, hvor bor en bred vifte af fabeldyr og tegn. Du vil udføre en række opgaver, som er inddelt i flere kategorier: Generelt (den mest almindelige), Gruppe (mere kompliceret konventionel) i fangehullet (uhyggelige steder og farlige monstre). Og så er der job i Heroic mode-razziaer, PvP og Daily. Få et job, kan du have ikke-player karakterer, eller bruge elementer og objekter. World of Warcraft spil giver dig efter kampen med monstrene, i tilfælde af sejr, skyde dem med en række magiske genstande, der kan sættes i en af ​​de banker til opbevaring.

Spil World of Warcraft kan være som mig selv, og med venner, oprette grupper, deltage i Guild, samt købe og sælge varer på auktionshuset ...

I almindelighed, dette spil er meget omfattende, og det kan være en meget lang tid at beskrive, og gå gennem registreringen i spillet World of Warcraft, er du i stand til at se alt og forsøge at spille World of Warcraft!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags