Xatrium

Alternative navne: Ksatrium

Game Xatrium: Ny, det er bare glemt old

С siden det øjeblik, hvor i 2013, DuncanConroy Xatrium browser spil blev introduceret til spillerne, flere hundrede tusind deltagere, tiltrukket af usædvanlig grafik og plot, formået at bosætte sig der. Alt ser unaturligt, mærkeligt og endog gammeldags ud i betragtning af de nu populære, realistiske typer af computerspilprodukter med detaljer om alle detaljer.

.Denne følelse af at verden af ​​dette spil er bygget på de gamle teknologier, da udviklerne endnu ikke havde moderne kapaciteter. Men dette gøres med vilje, hvilket er legetøjets højdepunkt, så vær ikke overrasket over at se de flade landskaber sammen med tredimensionale, tredimensionale elementer. Efter at have begyndt at spille Xatrium, vil du ikke opleve nogen problemer med den kontrol, der opstår ved: mus, pile / WASD

Restaurering fra ruins

Historien udfolder sig i efterkrigstiden. Den forfærdelige krig var en frygtelig, hvor menneskeheden lod sig til alle de våbensomme våben, den havde. Efter at have mistet årvågenhed og forsigtighed, udrydde folk sig selv, og nu forsøger kun en håndfuld overlevende at rette op på situationen. De engang tilgængelige ressourcer er blevet sjældne, og det er umuligt at genoprette dem så hurtigt som tidligere brugt.

Personer forener, forenet af en enkelt ulykke, men der er også dem, der stadig forsøger at kontrollere de resterende rigdom alene. Det betyder, at konflikter ikke er opbrugt, men har flyttet ind i en ny fase. I pause mellem sammenstød er der et forsøg på at genoprette udstyret og menneskeheden. Du er nødt til at gå gennem alle forsøgene og tage kontrol over resterne af ressourcerne for at genoplive verden.

Brug roboternes magt. De skal forbedres og udstyre dem med nye muligheder, ellers kan fjenden ikke blive besejret. En række opgaver vil bidrage til at nå hovedmålene hurtigere, fordi så erfaring og færdigheder akkumuleres.

Technique, kampe og muligheder

For mere produktive missioner, forene i grupper Dette er mennesker, der har registrering efter Xatrium - processen er enkel, men meget nyttig, fordi det giver dig mulighed for at fortsætte en afbrudt begivenhed fra det øjeblik du forlader. Det sikrer også, at ingen undtagen dig kan styre dit spil uden at kende login adgangskoden.

Du bliver pilot af et kampvogn, som du gradvist kan forbedre, opgradere. Opdateringer vises på hvert efterfølgende niveau, men for at komme til det skal du nøjagtigt fuldføre opgaven. For eksempel ødelægge fjendens skibe og indsamle 100 XP. På hvert niveau er missioner forskellige, og derfor er det altid interessant, hvad der venter dig videre.

Among arsenalen af ​​teknologi til at skabe spillere til rådighed:

  • Platform: sporet, hjul, gå
  • Udstyr til dem: lasere, plasma-pistoler, railguns
  • Replacement motor
  • ændring farve i en af ​​de 30 nuancer presented

Når du lancerer dit barn til frihed, lede han igennem den konkrete jungle for at lede efter fjenden. Nogle gange finder han dig selv, og så vil han ikke komme væk fra slaget.

Multiplayer mode er intet andet end direkte kontakt med andre Xatrium iPlayer spillere. Handler sammen og sammen, vil du højst sandsynligt nå dit mål, få de nødvendige point og bonusser til yderligere fremskridt. Selvfølgelig er der mulighed for et enmansspil, men kun op til et bestemt punkt. I PvE-mode er det umuligt at besejre nogle monstre, fuldføre missioner og følgelig passere et niveau, der kun er designet til kollektiv handling.

Te, der er fascineret af fremtidige eventyr, kan fortsætte med registrering og udvikling af det virtuelle rum.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags