XBlaster

Alternative navne: IksBlaster

XBlaster online - en gratis vanedannende online spil, hvor spilleren vil deltage i gladiatorkampe på Furs (mekaniske robotter).
Online spil XBlaster fås i enhver moderne browser og installere ekstra spil-klienten ikke er påkrævet.

Alt du behøver er at registrere i spillet XBlaster:
registreringsfelterne at indtaste navnet (fornavn), password, e-mail, skal du vælge en spilserver, indtast fødselsdato og registreringsnummer (hvis nogen). Så kan aftale med spillets regler, og denne registrering XBlaster færdig. Nu kan du begynde at spille spillet online XBlaster.

Ved starten af ​​spillet spilleren opfordres til at vælge en af ​​3 mekaniske bælge. Hver eneste er unik på sin egen måde:
1) Ranger - ud over standard våben, det har en lynlås og ion pistol. Der er også særlige kendetegn - det dobbelte af den manøvredygtighed.
2) Forsvarer - ud over standardudstyr, det har en laser-og pulsvåben, og hans "highlight" er en midlertidig uigennemtrængelig beskyttende skjold.
3) Hunter - er en individuel våben, som en high-hastighed pistol og plasma pistol, bortset fra at han stadig har en chip, som en søgning missil, der forfølger sit mål til nederlag.

For standard typer våben: ved begyndelsen af ​​hver Fur har i sit arsenal en rundsav, en pistol og en granatkaster.
Valg af interessant, så spilleren vil tænke to gange! Når valget er foretaget, kan du prøve deres pels i arbejdet, i første omgang vil det være et normalt job søgen. Ved afslutningen af ​​spilleren lån og et unikt spil valuta "færdigheder". I de våben vil være at udstyre deres pels i kampen, og derefter opgradere den valgte våben i hangaren.
Her er en liste over alle de krigsvåben, der er tilgængelige i spillet: rundsav, pistol, granatkaster Mina, Lightning, Laser, maskingevær, flammekaster, trykbølgen, Rocket, Ion Cannon, pulsvåben og plasma pistol. Og så er der stimulanser, der i nogen tid forbedre visse egenskaber Furs.

For pels kontrol: kontrol er piletasterne på tastaturet til at flytte, Ctrl og rummet - at skyde.
XBlaster online spil har arena - dette er et begrænset sted samtidig er tre spillere. Den vigtigste opgave er - at dræbe to fjender. Du kan vælge fuld fjender, der ikke blev såret i kamp træfninger, og kan snigende snigende op rundt om hjørnet, og finish er såret.

Spil spillet online kan XBlaster bruge teleport, han redder fra for stærke kandidater, eller hvis pelsen meget er brudt. Teleportation forekommer i en anden placering. Kun til havnen skal stadig nå, men virker ikke altid ...
online spil XBlaster ikke har nogen klan-system, der adskiller det fra andre spil af udviklingsholdet Bigpoint, fordi enkelt spil ...

I XBlaster, hver måned spillede Jackpot 10.000 euro. Så spille IksBlaster vil være dobbelt så interessant!

Hvad andet kan tilføjes, er det faktum, at spillet har en høj kvalitet 3D-grafik, der efterlader en behagelig indtryk på spillet. Jeg er sikker på, at det vil være interessant at spille XBlaster i alle aldre, hvis der er en passion og et ønske om at være herre over en magtfuld militær maskine. I løbet af spillet, spilleren bekendtskab med mange interessante missioner, dueller, turneringer og endda en række andre interessante spil funktioner ...

Alt, der adskiller dig fra disse spændende begivenheder, XBlaster den registrering. Behøver ikke lang tid at synes, det er tid til at prøve sin hånd i kampen, kørsel krigsmaskine i fremtiden!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags