XNOVA

Alternative navne: XNova online

XNOVA online er et populært browserspil i SNG-strategi i den genre af plads krige. Hovedaktiviteten i din XNOVA online er kolonisering af nye planeter og galakser. Space og spredte det galakse-systemer og planeter brug for en stærk Lord of evnen til at kombinere dem i én imperium. Nu kan du prøve dig selv i de vanskelige militære anliggender i langt grænseløse rum.

For at spille XNOVA online kræver registrering i spillet XNOVA. Fås også XNOVA tilmelding via konti i @ mail. ru og sociale netværk VKontakte. Ellers er du inviteret til at udfylde den elementære Register XNOVA. I de relevante felter indtaste din data: e-mail, ny adgangskode og bekræft, at du er en rigtig person og ikke en robot. Efter at have læst og aftale med de regler og grundlæggende bestemmelser aktivere din konto i spillet via e-mail og online spil XNOVA åben for dig.

Efter registrering skal du vælge en af ​​de universer (servere) XNOVA online hvor til din rådighed er givet én planet. Men tag ikke fejl, så ved første øjekast, en generøs gave. Efter først at spille spillet online XNOVA du starter stort set ubeboede og ubebyggede planet. Du vil blive bedt en stor indsats og evner ledere er nødt til at forberede denne ubefolkede stykke af sten ind i en reel militær base. Også glem ikke om økonomi og videnskabelig forskning. Må ikke forsinke gennemførelsen af ​​disse betingelser, for at skabe en stærk hær for offensive og defensive aktioner.

Må ikke fokusere på din start planet fordi at kunne spille XNOVA, du nødt til at holde nomader livsstil og kolonisere nye planeter. Vær dig selv som en dygtig diplomat. Vedlæg profitable alliancer, erklære krig, indgå lukrative handelsaftaler med andre spillere.

Fortsat at spille spillet online XNOVA og begå krig udnytter Stavani fest backstage kampene. Opret en tæt net af intriger og sammensværgelse i universet XNOVA. Korrekt planlægning alle deres rænkespil, vil du skabe de bedste betingelser for fremtidige kampe med dine fjender. Indgå alliance med stærke spillere og selv blive stærk. Vedlæg en handelsaftale og fratage dine fjender mulighed for at få de nødvendige ressourcer til udvikling. Men vær forsigtig, fordi de andre spillere er i stand til det samme. De er mennesker ligesom dig. Derfor skal du nøje vælge selv betroede venner og allierede ikke at blive offer for en sammensværgelse.

Diplomati XNOVA online er ikke krydret krydderier til en stor skål, nemlig en af ​​de vigtigste komponenter. Glem ikke, at i kampen mod en kraftfuld ny fjende, kan du finde frelse er at vinde over den gamle fjende svagere.
Vælg rumfartøjer, der giver Online spil XNOVA, forlade glad alle fans af taktik og strategi. Vælg dine egne, du passende taktik for krigsførelse. Træn ødelæggende raids på den forkerte planet eller gradvist, med minimal ødelæggelse udvide dig skabte et imperium. Hver kampenhed i spillet har sine egne styrker og applikationer. Derfor er princippet om "mere - jo bedre" gælder ikke her. Dial Omhyggeligt skibe i din flåde. Kun kraftfuld, alsidig hær ledet af gode taktik kan udføre de mest komplekse opgaver med minimale tab.

Dial i din bedste officerer fra hæren, som leverer alle former for rumfartøjer bekæmpe bonusser fra ildkraft til flyvehastighed. Også med dem, kan du udføre en række missioner, der kaster et spil og få nyttige bonusser.
Officerer nødvendig for at forvalte flåden af ​​rummet vil give dig forskellige bonusser, som vil bidrage til at udvikle den kampkraft af skibene. De kan også være nyttigt at udføre en række opgaver, der vrimler i spillet. Deres præstation bringer dig nyttige bonusser.

Kan ikke forsinker! Måske en anden allerede har registreret XNOVA online og begyndte at spille, oprette dine egne Napoleons planer. Men det er for sent! Saml din flåde og begynde at spille spillet online XNOVA.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags