Jeg Feudale

Alternative navne: Ya Feodal

Online spil jeg feudalherre - en nyhed i verden af ​​MMORPG, skiller sig ud fantastiske grafik og en original historie. Du er nedsænket i den legendariske verden af ​​tapre riddere, kraftfulde baroner og store konger, skinnende rustninger og sammenstød mellem sværd.

Deltag i spil jeg lavede den feudale enkle og smukke. I øverste venstre hjørne klik på knappen "Registrer" og vises foran dig ... Gave en reel diplom med det kongelige segl. Du skal bare indtaste dit navn (det er det samme brugernavn i spillet), en gyldig e-mail-adresse (det drejer anmodning om bekræftelse), og bekræft adgangskode, figurerne fra billedet (captcha). Jeg feudale Online registrering kræver lige læst brugeraftale og samtykke til at kontrollere "Jeg accepterer betingelserne ... . " Alle trykke på den orange "Registrer" knappen nederst og straks komme ind i spillet.

Før du åbner mystisk middelalderlige landskab, og smuk pige Greta tager dig til morgenmad and med æbler. Savoring et stort måltid, du i ro og mag inspicere deres ejendele.

Spil startet!

Ja, hvis du er indskrevet på et socialt netværk GameXP, så tjek jeg den feudale dig unødigt - du allerede er i spillet! Indtast dit brugernavn og password - og begynde at spille spillet online jeg godsejeren.

Først skal du nødt til at gå igennem den første træning søgen. Du vil stifte bekendtskab med menuen, spil tegn og typer af gaming enheder og bygninger, ledelse og de grundlæggende principper i spillet. Jeg feudale spil online - det militær-økonomiske strategi.

Du starter spillet i den honorære titel af Esquire, under din oplæring er givet en lille bygd - enten by, som vil udvide, forbedre og forsvare sig mod fjender.

I spillet vil du være min, til at bygge, for at modtage en belønning (og endda tage væk fra andre spillere i swashbuckling raids! ) Fødevarer, træ, sten, malm og, selvfølgelig, guld. Disse er de vigtigste typer af ressourcer. Der er en anden ressource - boligareal. Mad, for eksempel, behøver ikke kun at ansætte nye enheder, men også for at opretholde bekæmpe kapacitet af din hær. Selv de største og mest formidable hær, med en mangel på fødevarer svækkes, og vil blive brudt i en kamp. Antal boliger pladser ikke alene bestemmer antallet af dine motiver, men også andre bygninger, samt deres udviklingsniveau. Dette giver en vigtig ressource, som du måske har gættet, huse. Andre ressourcer udvindes i særlige bygninger. Fødevarer - på gården, som beskytter vild fugleskræmsel i en blod-rød sombrero.

Scarecrow er meget effektiv mod bøndernes tyve, men ubrugeligt mod kæphøje krager. Men bare rolig, invasionen af ​​horder af truende Carcano du ikke er truet ... endnu. Unit "krage" som magiske beskyttelse fra det vil blive gennemført i den næste version af spillet.

I mine producerer jernmalm på savværket - træ, sten stenbrud - sten. Guld giver dig de skatter fra bønderne og handel. Hver bygning har et udviklingsniveau, der kan og bør forbedres. Jo højere niveau, jo flere ressourcer udvindes. Barn bare nødt til at gemme ressourcer, fordi alle, der ikke passer der, "forsvinder" skamløst. Vindmøllepark produktiviteten stiger. I treasury gemt guld og stash du vil skjule deres rigdom fra røvere.

Jeg feudale online spil har en meget branchy, men intuitiv træ udvikling. At opbygge kasernen, du har brug for, huse og stalde nødt til kasernen. De fleste af de bygninger, du bygger, laver træning quests.

I øvrigt, opførelse af bygninger og smukt detaljeret animeret, viser det indre af gamle bygninger med betydelig præcision og detaljerigdom, mens spillet ikke langsom og fejlbehæftet selv på de svageste computere.

Hvis det ønskes, kan du også stille spørgsmål i chatten spil og endda vælge deres Mester.

Rådhus - er kontrol center i din by, her du opbygge og administrere dine domæner. Højere niveau af rådhuset - mere guld og hastighed opførelse af bygninger.

Handel og kan dele ressourcer på markedet.

I pladsen vil du afhente flaget og lede en hær mod fjenden, går ind i battle mode spil. Kaserner, Stabil og Workshop vil tjene dig for leje af kampenheder. Byg en mur, du tænder din by til en befæstet borg.

Palace - toppen af ​​træet udvikling. Her har du de mest magtfulde enheder - aristokrater er nødvendige for at fange fjenden slotte, samt spejdere og spioner.

Army Spil Jeg feudale online opdelt i otte grundtyper. Mercenary - grundlæggende kriger, ikke meget stærk, men billigt i ansættelse og meget nyttigt i røveri af fjenden. Sværdkæmper - alsidig og Spearman Pikeman - god til beskyttelse. Archer hurtigt bevæger sig hurtigt angreb, kræver få ressourcer, men dårligt beskyttet. Forbedret version af Archer - Marksman. Trooper er godt for angreb, og Knight - den stærkeste kriger og alsidig, men også den dyreste. Men ridderlige tapperhed ikke tillader ham at bære byttet. Ved belejringen af ​​fjendens slot, vil du i høj grad hjælpe ram og katapult.

Hvis du vil mere effektivt, mere interessant at spille spillet online jeg godsejeren skal ansætte flere ministre. Krigsminister accelerere træne dine tropper, økonomiminister - Ressource udvinding og intelligens minister bare nødt til at opdage fjendens spioner og intelligens hemmelige stier, accelererer bevægelsen af ​​hæren.

Leje ministre, samt at besøge butikken og arsenal kan du ved at klikke på ikonet i form af Premium Crown.

MMORPG I lensherre er udformet som en enkelt, og holdet på samme tid kan spille tusindvis af deltagere.

De første quests du gå alene, gradvist øge deres erfaringer og give nye titler.

Men uddannelse færdig, og du begynder at spille jeg virkelig feudal. Og så selvfølgelig vinderen er den, der har den mest team, hvis fagforening er bedre organiseret, der ejer en vindende strategi.

Og kamp, ​​udforskning, handel er ikke så simpelt som i uddannelsesmæssige quests. De har deres egne regler og visdom, point og beregninger. Og her vil du meget specielle spil lommeregner.

Sammenfletter manuskripter historiker Bertrand Sanders åbne dig en spændende og tragisk verden af ​​middelalderen, hvor dybderne af den mørke middelalder, fra den blodige kaos og barbari var første mægtige herremænd. Hundreder af år til fragmentering og endeløse krige ændrede kort pusterum regeringstid kraftfuld og klog konge, der forenet magt og list af kontinentet meste af jorden under hans styre.

Grand Palace og det syntes at støtte den evige symbol på fred og velstand.

Men konger er dødelige, og deres efterkommere er ikke så klog. Og i en brutal kamp for kronen riget sønderrevet af grådige baroner og igen komme århundrede feudale opsplitning, hvor de fleste Yeoman desperat forsvarer sin jord og livet for almindelige bønder værdiløse.

Pen glider ud af trætte hænder, hoved læner tungt krønikeskriver. Verden blev igen truet af kaos af den mørke middelalder. Hundredvis af feudalherrer kæmper mod hinanden, fordi der ikke er nogen mester, kunne bøje dem til en enkelt vilje. Hurtigt armerede vægge slotte, samle enorme hær af lejesoldater og banditter, er de almindelige mennesker forbereder sig på det værste.

Hvem vil opløfte et banner i Elmerhollom, den gamle hovedstad i konger, der bliver den nye monark?

Styrke eller snu, eller den hær af tapre krigere dygtige diplomati vil hjælpe dig spille og feudalherren jeg vinder den store præmie - kongekrone af en gammel klan Elmer.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags