Yitien Chronicles

Alternative navne: Yitien

Spil Yitien Chronicles er en browser-baseret fantasy spil skabt på temaet kinesiske animation. Du vil spille spillet Yitien Chronicles og beherskes af to legendariske våben vil deltage i quests, deltage i dueller med andre spillere til at lære nuancerne i camouflage, samt være i stand til at få ekstra bonusser. Yitien online spil er konsekvent MMORPG spil, som er skabt baseret på romanen af ​​Gu Long. Tanken er, at kun én spiller kan ødelægge tyran og skabe orden og fred i oldtidens Kina! Måske er denne spiller er du?

Før du spiller Yitien , at din computer opfylder systemkravene såsom: frekvens processor - 2GHz, 1GB RAM, Video Card - 128MB .

Deltag i spillet Yitien vil ikke tage meget af din tid og nemt:

1. På forsiden skal du vælge elementet, « underskrive op »; [ _19_]

2. Indtast dit brugernavn,

3. Indtast en sikker adgangskode og gentage det,

4.. Angiv en gyldig e-mail;

5.. Skriv din fødselsdato,

6. vælg « Indsend » og Yitien Chronicles [ _1_] logning er afsluttet.

Yitien online er en browser-baseret spil baseret på RPG fra R [ _2_] 2 Spil . Perfekt matchede lydeffekter og plot, gjorde dette spil meget interessant, men handlingen er en smule langsom og lang fortælling, desværre, kan reducere fornøjelsen af ​​ Yitien Chronicles online [ _1_].

Selvfølgelig, i Yitien Chronicles for at spille - det er temmelig interessant. I et spændende spil Yitien online vil du være i stand til ikke blot at mødes med en masse forskellige figurer fra forskellige samfundslag, men også du vil være i stand til at opdage landet og placerer rig på kinesisk kultur. Derudover næsten ethvert sted selv i spillet Yitien bærer en vis kulturel tradition. Emei Mountain, fersken blomstre øen og andre berømte steder velkendte sæt af kinesiske fans, fordi hver af disse steder er enten et symbol eller en kampsport skole er beskrevet som et helligt sted, hvor der engang boede Kung Fu mester. Ud over disse fælles rum, som er markeret på kortet, vil du også finde en separat struktur, såsom forter, templer og passager i Yitien online spil.

Gameplay spil Yitien varer en bestemt tid, spillerne er på deres tæer, og det vakte interesse. En række quests sende dig til et stort antal steder, hvor du kan rådføre sig med forskellige symboler for at besejre pirater, skurke, eller spørge rådgivning fra de studerende, og så §

Yitien Chronicles online spil vil tilbyde dig tre klasser: sværdet dansere med store offensive evner, krigere med et højt niveau for beskyttelse og godt helbred og healere med evnen til at helbrede sig selv og allierede. Hver klasse svarer til forskellige attributter i form af angreb på sikkerheden, blokke og strejker.

Lukning hver quest Yitien online giver dig en belønning i form af erfaringspoint, og når dine erfaringspoint vil fylde indikatoren nederst på skærmen, så vil du være til rådighed, modernisering og nyt udstyr. Du vil også modtage et køretøj eller i tid eller kæledyr i spillet Yitien , som vil følge dig hele spilverdenen Yitien online .

Spillet er også den arena, hvor du kan udfordre modstandere for at vinde hæder og ære. Din opsving vil komme umiddelbart efter kampen, men spillet i øjeblikket Yitien kan undgås, hvis du ønsker at bruge lidt barrer. Du kan også konkurrere med førerne af de forskellige sekter Hong-fu til at få medaljer helt. For at forbedre de attributter af din karakter i spillet Yitien kan du finde meridianer. Alle prisuddelinger, æresbevisninger, præmier og berømmelse vil købe en masse interessante emner, som du kan købe i butikken, vil de give dig en ekstra kant i kamp Yitien online spil.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags