Z-WAR Zombier kommer

Alternative navne: Zombie War, War Z, Zombie War

Gode spil i stil med "rædsel", og endnu mere med zombier, der er få. Spil Z-WAR online - en af ​​dem. Hvis du har et ønske om at fordybe sig i atmosfæren, hvor folk er inficeret af en virus zombie by kæmper for at overleve, så har du her.

Spillet er også interessant, at du kan spille det på både overlevende byens borgere og zombier. Z-WAR online spil kaster dig ind i en verden af ​​Holocaust-overlevende - undsluppet fra et hemmeligt laboratorium virus, der forvandler mennesker til zombier. Kun få mennesker kan modstå virus, og de er forenet i krigen mod de smittede. Online spil War Z passerer Reynvud, England.

Det eneste værd at bemærke - er en aldersgrænse på spil for dem med umoden psyke, der er op til 18 år.

Før du fortsætter med registreringen, så lad os gennemgå systemkravene fremsat af udviklerne af spillet. Online spil Z-WAR ikke udsætte nogle urealistiske krav til computer-spil er egnet for selv på kontoret version, men internetforbindelse hastighed skal være god, såvel som Adobe Flash Player installeret den nyeste version. Online spil Z-WAR er et browserbaseret altså betyder det ikke kræver installation på din computer software og køre i enhver Internet browser i operativsystemet Windows.

Deltag i spillet Z-WAR kan du ikke være nødvendigt, hvis du har en konto på det sociale netværk Vkontakte eller Facebook.

Hvis du ikke ønsker at binde spillet med et socialt netværk, Z-WAR Online registrering er meget simpelt - du skal indtaste figurs navn, password, e-postkasse, fødselsdato, angiver gulvet, vælge en fraktion, som du spiller ( zombier eller personer), skal du indtaste koden fra billedet.

Du bliver nødt til at acceptere brugeraftalen og acceptere spillets regler. Registrering Z-WAR vil blive afsluttet, når du aktiverer spil konto ved at klikke på det link, der blev sendt til den angivne e-mail-adresse. Efter aktivering spil konto, springet ind i verden af ​​spil. Følg anvisningerne vil gå lidt træning i det nye (endnu), men spændende verden.

Din karakter vil have følgende karakteristika i spillet:

• Kraft

• Smidighed

• Endurance

• Intelligence

• Perception

• Charisma

Tilføjelse til de funktioner, kan spillet udvikle færdigheder såsom:

• Battle

• Medicinsk

• Engineering

• Social

• opnå færdigheder

Hvis du beslutter dig for at spille spillet Z-WAR online for folk, så vil du have et mål - at overleve og for at rydde så meget territorium fra de udøde. Kan bygge barrikader, reparere og skabe ting, der vil blive brugt i deres kamp.

Afspil til at være forsigtig, fordi at blive spist, bliver smittet, og gå til den side af zombier.

Hvis du spiller spillet online Z-WAR som en zombie, så vil du flytte sult og lyst til at spise og flænse mange mennesker som muligt. Jo flere mennesker, du spiser, jo hurtigere vil udvikle de færdigheder af din karakter, såvel som dens niveau til at stige.

At War Zombies spille interessant for alle uden undtagelse. Spillet har en masse forskellige steder - nogle gaming områder - huse med værelser, pakhuse, ledige partier og gader. Under kamp, ​​kan bruge alle elementerne i placering som krisecentre, men krisecentre er ikke feje feje.

Når du spiller Z-krig, vil der være masser af muligheder for at finde gratis elementer på forskellige steder - fra våben til førstehjælpsudstyr og anden ammunition.

Spillet har en meget interessant kampsystem med uforudsigelige resultater, fordi der i kampen på noget tidspunkt kan intervenere enten din allierede eller din fjende. Men for at opfylde spilsaldo for angrebet på afspilleren meget lavere niveau du stole fint.

Hvis du er offline, skal du huske at din karakter kan udføre angreb, og han bliver nødt til at afværge fjender i en automatisk tilstand.

I Z-WAR play er også interessant, fordi du har mulighed for, mens der i bygningen, på enhver væg forlade deres graffiti - budskab til andre spillere. Denne besked vil blive placeret på en væg i to dage.

Der er også en speciel radio - "Apocalypse FM», hvor der kan nyde et udvalg af melodier, samt lytte til beskeder fra andre spillere om de igangværende kampe, interessante steder og steder, hvor du kan drage trofæer og gratis ting.

Konfrontere mennesker og zombier ikke vil forlade dig ligeglade. Efter online spil Zombie War ikke vil gå glip af et minut!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags