Glemt Dimension

Alternative navne: Forgotten Worlds

Jeg hilser jer i verden af ​​Forgotten målinger! Denne verden, tilsløring mange farer! En verden fuld af endeløse kampe med monstrøse væsener mystisk hær Rift!

Spil Forgotten online måling - indbegrebet af alt det bedste fra spil som online kombats! Dette projekt blev udgivet i januar 2008, men i en kort tid var utrolig berømmelse og vundet respekt blandt online spillere. Slutte sig til os, og du vil ikke fortryde!

Online spil Glemt måling fyldt magi. Her magi og stål som en helhed er uløseligt forbundet! Du kommer til at deltage i de utrolige kampe med monstrøse væsener til pit og konkurrere i agility med andre spillere.

Spil spillet online måling Glemt meget interessant! I denne verden er der ingen grænser, og ingen grænser, det hele afhænger af dig. Rejse og udforske de gamle galleri gulve, vil kæmpe med dens indbyggere til underjordiske minedrift diamanter. Udvikling af din karakter, skal du oprette din egen unikke sæt af bladet våben og rustninger.

Indsamlet af loyale kammerater og gå i Reverse portal for sjældne eliksirer, potions og fantastiske ting, du har brug for i spillet Glemt måling.

Play Glemt målinger og mere spændende, fordi her et stort udvalg af figurklasser, en række forskellige typer af indtjening og diverse spil afhængighed. Din karakter vil være i stand til at forbedre tingene og lære nye færdigheder.

I Forgotten målinger online du aldrig være kede af det unikke system af fjendtlighederne. Ud over alt dette magiske verden er i konstant opdatering.

I begyndelsen af ​​spillet Glemt målingen online, alle spillere er lige. Men at udvikle din karakter, du vælger, hvem der skal være, og hvad klasse tilhører.

Karakter klasser med i alt syv. Denne Warriors, troldmænd, Necromancers, præster, købmænd, håndværkere Keepers orden. Hver klasse har sine fordele:

• Warriors - håndværkere våben og rustninger. Medlemmer af denne klasse er stærke, smidige og utroligt hårdfør.

• Magee klog og intelligent, de er meget stærke i sit rette element.

• Necromancers - det Troldmænd, fascineret af den verden hinsides graven, har viden brutal mørk magi.

• Men præster - Holy klasse, der har til formål at helbrede og helbrede fra sår modtaget i kamp. De fleste erfarne præster er i stand til at genskabe den karakter, der blev dræbt i kamp.

• Merchants fabelagtigt rige, de kan få næsten alt, der eksisterer i denne verden.

• Problem Artisans smede våben, arbejde på byggepladser og mine perler i minerne.

• En vogter af loven er Keepers af ordren. Keepers overvåge overholdelsen af ​​ordren og ikke kan lide mørke troldmænd.

Vil demonstrere deres maskulinitet og tapperhed i hårde kampe opstod under banneret af solopgang eller solnedgang i Astral krige ødelæggelse.

Men hård kamp er ikke grænsen! Din måde er i verden, som blev et sted for konstante hårde kampe, bærer døden. Sted for de kræfter, der forsøger at slavebinde bestilt.

Du er nødt til at kende sig selv, hans ego og definere, hvem du er: Light? Darkness? Neutral? Eller Bandit? Beslutning for dig! Måske har du - det sidste håb om sejr i denne evige krig!

At spille spillet online Glemt måling, vil du blive en mester i et dødbringende våben eller koldt magtfulde hersker over de strømninger af magi!

Deltag i spillet glemt måling er meget enkel. Du bliver nødt til at gå til den officielle hjemmeside og udfylde grundlæggende oplysninger. Efter at have modtaget brevet til din e-mail, og bekræfter programmet, vil du være en fuld spiller i den glemte dimension! Gå ikke glip af din chance!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags