Conquerors Eridani

Alternative navne: Conquerors Eridani

Conquerors Eridani online - fascinerende rollespil spil, der tager dig ind i den vidunderlige verden af ​​fantasy spil, hvor tre forskellige racer kom sammen i kampen om en plads under solen.

Deltag i spillet Conquerors Eridani ganske kompliceret. Du skal indtaste din e-mail-adresse, som vil blive brugt til at komme ind i spillet, skal du vælge en adgangskode og vælge den race af din karakter. Registrering kræver Conquerors Eridani vælge mellem militante steppe mennesker, stolte alfer og omhyggelige bjerg beboere. Hver race har både sine fordele og begrænsninger. I Conquerors Eridani online-registrering giver dig mulighed for at vælge en af ​​fem billeder til din karakter, for enhver smag og farve.

I begyndelsen af ​​det spil, du kommer til at styre en lille landsby, som vil være grundlaget for din videre udvikling som spiller. Over tid, vil du ikke kun være i stand til at gøre det til en magtfuld by, men også tage under hans kontrol andre habitater.

I spillet er der fire grundlæggende ressourcer: mad, træ, sten og jern. Hver time får du en vis mængde ressourcer, vil deres antal øges i takt med vækst og udvikling af din by. Byer af forskellige racer har deres egne karakteristiske måde udvikling. Alle de bygninger, som du kan bygge kan inddeles i følgende grupper: udvinding af ressourcer, i byen-dannende, militære, kommercielle, politiske og opbevaring.

Hver race har sin egen specifikke sæt af enheder. Hvis succes kombinerer deres fordele og ulemper supplement, kan du oprette en uovervindelig hær i stand til at fange alle de omkringliggende arealer.

Hvis du begynder at spille spillet online for erobrere Eridani Elven race, kan du ansætte Druids, varulve, skov feer, snigskytter, orner, enhjørninger, forældre skygger. Og som bosættere forberede og opbygge ballista. Controls hver alvorlig karakter elven hær valgt Ældre.

Beslutning i Conquerors Eridani spille for bjergfolk, du har på din placering sådan tilsyneladende soldater: mester hammer golems praschiki, spyd throwers, mørke ryttere drakonoyaschery, trackers, og selvfølgelig alt dette hårde mekaniske maskiner: stenolomami og Trebuchet. Etablere nye bosættelser minearbejdere avancer og forvalter bjerg hærchef.

Spil Conquerors Eridani online venligst både dem, der elsker den ånd af frihed og rejser. Fordi de vil være i stand til at begynde at spille for steppe. Blandt beboerne i stepperne du kan leje krigere, kopenoschikov, bueskytter, crossbowmen, steppe ryttere ryttere Khan og udkigsposter. Blandt teknologi steppe foretrækker katapulter og rambuk. Leader steppe tropper er Khan.

Lige begyndt at spille spillet online Eridani erobrere Du vil opdage, at i verden er langt fra alene, åbne kortet, kan du se dine nærmeste naboer og værdsætte dem for de farer og muligheder for at udnytte dem noget.

Conquerors Eridani online spil, hvor karakter udvikling er til stede i mere end et dusin forskellige færdigheder kommandør uddannelse, kavaleri, infanteri, leder, uddannelse tropper, belejringsvåben, instant tilbagebetaling hær intelligence, chancen for at undgå angreb og store ledere.

Online spil Conquerors Eridani er tilgængelig i browseren, men også du kan downloade spillet klient og installere det på din computer. Den samlede vægt af spil-klienten er ikke stor, men det vil give dig mulighed for let reducere forbruget af båndbredde. Den mest sjovt at spille Conquerors Eridani stor virksomhed, fordi så kan du oprette dit eget spil alliance, kaldet klanen. De stærkeste klaner falde i Hall of Fame spil på hovedsiden.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags