Zone 403

Alternative navne: Zone 403

Hvis du vil have komfort i dit hjem, kan du prøve din hånd i kampen for overlevelse i en post-apokalyptisk verden, spillet Zone 403 online til dig. Dette spil indeholder bekæmpe simulator og elementer af økonomisk strategi. At spille spillet Zone 403 online, behøver du ikke at engagere sig i en kedelig spil klient installation eller yderligere programmer. For at gøre dette skal du kun få adgang til internettet via din foretrukne browser, og gå gennem en simpel registrering. Ikke underligt online spil zone 403 på din server kombinerer flere tusinde mennesker, der allerede har valgt deres overlevelsesstrategi. Nogen valgte den hårde måde barske ensom stalker, andre oprette grupper og konkurrere om indflydelse i denne grusomme verden, deltager i skyderierne, handel og engagere sig i produktion af varer.

At spille i zone 403 online vil du nødt til at registrere. Deltag i spillet zone 403 enkle og vil ikke tage dig meget tid. Til at begynde, skal du markere det oprindelige navn til din karakter, der vil se de andre online spillere. Dernæst ind i spillet som kun du og bekræfte din adgangskode for at blive fortrolig med de regler, der skal følges. Efter denne registrering Zone 403 er færdig, og du kan fokusere på overlevelse i verden efter apokalypse.

Zone 403 er en verden, hvor vi er nødt til at spille for en stalker - en mand, der af uforklarlige årsager overlevede måde i løbet af Apocalypse. Efter indtastning af spillet får du valget mellem at starte dit første niveau våben. Spillet har tre typer af våben: skydevåben, laser-og impulskøb. Udvikle dit valgte våben og færdigheder til at bruge det. Jo oftere din karakter bruger det - jo bedre det bruger. Sådan ændres typen af ​​våben i spillet planlagte særlige butikker med uniformer.

Alle begynder at spille spillet online Zone 403 fra sin ilddåb. For at gøre dette, skal du klikke på den grønne knap "til at kæmpe" til grænsefladen af ​​din karakter og kampene i afsnittet, og så har du en anstændig modstander.

Bekæmpelse i 403 Zone forekomme trinvist. Mere specifikt, er du nødt til at forudsige i hvilken retning din modstander vil gå og skyde i den retning. Med præcis det modsatte, bør du handle i løbet af din modstanders skud. Meget mere interessant at spille i zone 403 og til at deltage i sammenstødene mellem gaming grupper, fordi de involverer flere virkelige mennesker. Oderzhivaya øverste hånd i kampe, får du værdifulde ressourcer og mere værdifuld oplevelse. Kan vise din virksomhed geni og videresælge minerede ressourcer på markedet til konkurrencedygtige priser for dig selv. Sådan at forstå Zone 403 - online - et spil, hvor at overleve, ganske hårdt, så det er bedre at slå sig sammen med den mest dejlige for dig brødre i tankerne.

Online Game Zone 403 er en verden, der er meget stor og er opdelt i små områder, som vil blive placeret strategisk vigtige bygninger, veje og andre teksturer. De kan tjene arbejder i fabrikkerne. Du kan også købe en af ​​dem og opnå en fortjeneste. Hvis du arbejder for doven, du lurer eventyrer, gå på vejen og terrorisere skødesløse rejsende.

Modtaget dåben med ild og tjene penge først, bør du overveje din bekæmpe gear for at forbedre dit forsvar. Sådanne nødvendige ting igen kan findes i butikker, hvor et bredt sortiment af rustning, hjelme, sko, camouflage. I kampen med en overlegen oplevelse for dig i og angribe fjenden er en fordel i gear vil hjælpe dig med at redde dit liv. Den erfaring, du får efter kampen går på udvikling af din karakter. For eksempel at forbedre færdigheder af maskering kan generelt uheldigt for dig at gå glip af en kamp.

Vær sikker spillet Zone 403 online vil give dig chancen for at føle sig i verden efter dommedag, og hver dag at kæmpe for overlevelse i det.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags