ZooMumba

Alternative navne: ZooMamba

ZooMumba

ZooMumba online - er en browser online spil, der er dedikeret til at skabe en personlig universelle emner zoo. Online spil ZooMamba konfronterer spilleren mål er at opbygge og udvikle den bedste zoo! Brugeren vil vælge, hvem bosætte sig i din zoo som hans opbygge og tiltrække besøgende.

Da spillet er ZooMumba online browser, kræver det ikke meget høje systemkrav. At spille, følgende parametre vil være nok computer

• Processor 1 GHz;

• 512 MB RAM

• En 64 MB grafikkort.

Nå, selvfølgelig skal du have adgang til internettet og en browser.

Til at begynde spillet, er du nødt til at tjekke er bestået i spillet ZooMumba, altså oprette en personlig profil af afspilleren. Skal udføres ZooMumba registrering skal vælge en sektion på webstedet Registration spil ZooMumba og gøre følgende:

• Indtast dit navn, som vil blive brugt i spillet,

• Indtast din e-mail;

• Indtast adgangskoden,

• Læs og accepterer vilkårene for brug af spillet.

Register online ZooMumba slutter her, og du kan gå direkte til spillet.

I begyndelsen af ​​spillet ZooMumba vil hjælpe assistent, hvis navn Galya. Det vil foreslå, hvad de skal gøre i forskellige situationer, og vil introducere de grundlæggende love i spillet. At mestre spillet, skal du blot følge dens anvisninger.

Oprindeligt får hver spiller en start-up kapital, som er repræsenteret i form:

• zveropenni

• zoodollary

Zveropenni - den valuta, som du kan komme i spil, er hun opkrævet et vist beløb for 1 time.

Zoodollary - den valuta, der kan købes for rigtige penge og åbner en række tidligere utilgængelige funktioner. Det er vigtigt at bemærke, at bidrag til spillet af rigtige penge forenkler processen med udvikling af den zoologiske have.

ZooMumba online spil, hvis formål er at skabe den bedste zoo. Og den spiller, som instruktør, vil vælge retningen af ​​den zoologiske have. I løbet af spillet, vil brugeren nødt til samvittighedsfuldt bekymre sig om deres kæledyr, underholde besøgende og maksimere din indtjening, som støt vil stige som brugeren forbedre zoo.

Play spil ZooMumba online, er du nødt til konstant at forbedre. Modtagne midler bør straks investere i modernisering og udvikling af dens zoo, for at gøre det bedste og mest unikke.

Først skal du få kapslinger til kæledyr. Du kan placere dem på forskellige steder og i forskellige kombinationer. Når det er installeret bure - kan køre der kæledyr. Nødt til konstant at se på betingelse af husdyr. Bosætte sig i en voliere kvindelige og mandlige, kan du oprette et par, der så kan føde. Eller du kan arrangere underholdning, sat i en celle to aggressive hanner, men i dette tilfælde de kan dræbe hinanden.

I ZooMumba play må ikke et øjeblik glemme, at dyr har brug for opmærksomhed, omsorg og kærlighed. Vi må ikke glemme at fodre deres kæledyr, drikke, jern, tog og overvåge deres helbredstilstand.

Embellishing volierer, kan du øge placeringen af ​​den zoologiske have, som også tilføjer nogle unikke zoo, øge trafikken og overskud, hhv.

Alt hvad du behøver for at spille spillet online ZooMumba kan købes i butikken. I processen med udvikling vil være i stand til at købe yderligere forbedringer, der kan placeres i zoologisk have. Det kan være, for eksempel, en forlystelsespark. Naturligvis disse forbedringer bidrager til zoo rating som følge flere mennesker vil gå ind og bringe stor fortjeneste.

Øge indtægterne vil også hjælpe den zoologiske have er placeret på hotellet. Desuden kan det også være udstyret med en bred vifte af spisesteder, der gør et væsentligt bidrag til udviklingen af ​​den zoologiske have.

Mellem kapslinger kan installeres en række af dekorative og dine besøgende har en behagelig og bekvem rejse. Lå sporet til sindet, så det samme kan nemt nå ethvert kabinet.

Grafikken i spillet er temmelig kvalitet og komfortable. Også i spillet har en masse behagelige overraskelser fra udviklerne ved særlige lejligheder. Tilbring tid på at have det sjovt sammen med ZooMumba online!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags