Call of the Dragon

Alternative navne: kald af dragen, dragen spil opkald, kald af dragen online, kalder dragen online spil, spille online kald af dragen

Dragons - denne mytiske figurer, der tiltrækker folks opmærksomhed i lang tid. De er nævnt i eventyr, sagn og film. Computerspil er heller ingen undtagelse. Udbydes til din overvejelse en browser online spil Call of the Dragon - MMORPG på russisk.

Hvis du kan lide denne genre af spil, så gå videre, men før registreringen gennemgang systemkravene til PC:

·                    Operating System Windows Vista/7/XP/NT/2000

·                    Processor Pentium III 1000MHz

·                    RAM 512 Mb

·                    Internetforbindelse 56KB (modem) eller hurtigere

·                    Browser .

Som du måske har bemærket allerede, spillet er egnet til selv på kontoret version af computeren. Deltag i spillet Call of the Dragon standard: den officielle hjemmeside for spillet skal du trykke på knappen for at oprette en konto, som vil åbne den side, hvor du bliver bedt om at indtaste en e-mail-adresse, adgangskode og det navn, som du vil vide, på forum. Her er at acceptere licensaftalen, og du trykker på den store røde knap for at spille. På dette din tilmelding Call Drage færdig. Og du kommer til en side med trukket verdenskortet Stilland har markeret placeringen af ​​spilservere. Her vælger en spilserver, og går til den karakter skabelse siden. Det er straks bemærkes, at spille spillet online Call of the Dragon vil du for den menneskelige race. Du er nødt til at vælge mellem helte som

·                     Warrior

·                     Mage

·                     Assassin

·                     Vampire

Warriors - er de helte, der har de færdigheder til håndgemæng og har et højt beskyttelsesniveau. Magee specialiserer sig i at anvende magiske angreb på afstand.

Assassin - hurtig og koldblodig kriger, der i kamp kan frustrere modstandere. Vampires kan specialisere sig i besværgelser, kan behandles og har andre bonusser.

Valg af køn af den karakter og specialisering, samt ved sit navn, kan du begynde at spille spillet online Call of the Dragon. Ring for at starte Dragon online spil vil tilbyde dig at modtage undervisning i slutningen af ​​som du har styr styresystemet i spillet.

Gik rundt i byen og laver nogle quests, kan du straks Ring of the Dragon online for at tjene et par niveauer. Opnået for hvert niveau dit spil karakter får 5 point, som du efter eget skøn fordeles mellem de vigtigste egenskaber af den karakter:

·                     Luck

·                     Effekt

·                     Intelligence

·                     Endurance

·                     Agility

City, hvor du befinder dig, når du er i Call of the Dragon til at spille en standard struktur. Der kan du besøge rådhuset, butikker, der sælger våben, tilbehør, finde markedet arena, og kan betale et besøg på andre standard struktur.

Spil Call of the Dragon online adskiller sig fra de fleste online spil, fordi det giver en mulighed for at træne din karakter uden personlige deltagelse afspilleren (i offline-tilstand). Men denne form for træning brugte du indsatsområder, som er genopfyldes hver morgen. Rige muligheder åbnes for fans til at forbedre tingene i spillet. Her er hvor de skal henvende: Du kan arrangere de emner, rense dem, analysere, forbedre, indkapsle objekter i runer og endda åndeliggøre dem.

Det er værd at bemærke, at spillet har en tærskel af modenhed: op til niveau 10 forbudt kamp mellem spillere og over 10 - du kan kæmpe i arenaen. Men i arenaen, kan du ikke bruge mere end 20 kampe om dagen. Under slaget i arenaen af ​​din karakter får en rating og ære. Alt det andet kan gå til at dræbe dyr, og gøre quests, der giver NPC'ere. Kampen mod monstre i spillet foregår uden deltagelse af spillet karakter.

Tjen penge og erfaring, når du løber tør handling peger din karakter vil være i stand til at ansøge om en arbejdskraft udveksling.

Play Call of the Dragon vil appellere til fans og holdspil, siden dannelsen af ​​guilds i spillet fra udviklerne. Vær med i lauget, vil din karakter være i stand til at bruge de guild bygninger, samt tage del i kampene mellem ordener.

Call of the Dragon online registrering vil give dig mulighed for at fordybe sig i den magiske verden fyldt med eventyr. Her kan alle finde noget særligt.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags