Stjerne Colony

Alternative navne: Starscolony

Star Colony online - usædvanlige repræsentative computer online spil. Dette projekt kunne kombinere økonomisk strategi, og klassiske RPG søgen. Det online spil stjerne spillere koloni repræsenterer en unik mulighed for at opbygge din egen plads koloni, producerer en række forskellige ressourcer og engagere sig i kamp med mange konkurrenter.

Deltag i spillet Stjerne koloni bør ikke tage dig meget tid, du bare nødt til at vælge et kaldenavn, en e-mail-adresse, som du vil modtage en email bekræftelse af registreringen, skal du vælge en kompleks adgangskode for udvælgelse og angive dit køn. Som vi ser i spillet Star Online registrerings kolonier, der er udviklet i den mest enkle og tilgængelig måde. Tilmeld Stjerne koloni er din billet til en verden af ​​fremtiden, hvor du vil bygge din egen karriere og blive en succesfuld ejer af en plads koloni. Mens du spiller spillet online Stjerne koloni er helt gratis, og da spillet er helt browser-baseret, behøver du ikke at hente og installere på din computer, ingen kunder.

Modsætning til de fleste andre online-spil, online spil Stjerne koloni har en karakteristisk evne - mulighed tabt. Ja, her er din karakter så blottet for komfort og udødelighed fare afgår dette liv venter på dig på hver tur - sult, sygdom, kamp, ​​angreb den lokale fauna - alt dette til enhver tid kan fratage dig af livet, så det betaler sig at være særligt forsigtige ved første starten af ​​spillet. Over tid, som du vil være i stand til at samle penge nok, og gennemføre de nødvendige undersøgelser, tilgængeligheden af ​​kloning bliver din karakter, der er nøglen til at løse problemet med mulige død, men indtil det øjeblik hans vigtigste værdi - livet er værd at bevare meget nøje.

Start spillet, din karakter er stadig meget tidligt at beslutte, hvilken form for eksklusionen globale problemer, fordi vil komme i forgrunden spørgsmål deres egen overlevelse i den store by. Find dit første job, så lad det være underbetalt og undervurderet, men det vil bringe tiltrængt for køb af mad og drikke penge. En sådan handlefrihed, som giver spilleren mulighed for at blive berygtet som en eventyrer, og en lovlydig og respektabel forretningsmand, og muligvis ene og den anden sammen, tiltrækker mange ønsker at spille spillet online Stjerne koloni, i dag rundt om i verden at opbygge deres karriere i fremtidens verden engageret titusindvis af mennesker.

Over tid vil øge ikke blot din bankkonto i det virtuelle spil vil vokse dine ambitioner og mål. Hvis i går løst det umiddelbare problem med at finde mad og husly, men nu er du styre en hel koloni af stjernernes ledere enorme pengestrømme og løse globale problemer erobre nye territorier og øge sin indflydelse i gaming verden. Som du kan se, spille Stjerne koloni i sin undren i alle faser af spillet, på grund af hvad de koloni play stjerne spillere ikke kede sig. Prøv det og du opbygge en fantastisk karriere i verden af ​​fremtiden!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags