Bogmærker

Skill Games

Skill Games

spille gratis online dygtighed spil, og derefter træne en færdighed. Vil hjælpe dig historier med en sports bias, militæret og bare sjovt. Prøv at få sporet for at undgå at smadre ind forhindringer; nedsænkes belastningen på maskinen; bestige det højeste træ. Målmanden må behændigt fange bolden, og chaufføren – parkere bilen på parkeringspladsen, til at udføre farlige stunts og omgå forfølgelsen. Smidighed efterspørgsel og hænder, når du spiller fingerbøl, og til at ødelægge boldene på banen, skal de behændigt skyde farvede shell. Heroes of adventure spil skal også være adræt for at få en anden diamant.

4.5 1 2 3 4 5 (Total 10)
" "

Favorit færdighed spil gratis

Flash færdighedsspil, som hver især er, ja

Skill Games Skill Games Jeg ønsker at være ikke bare smarte, men også klog. Når disse egenskaber kombineres i en person, føler han confident, som kan forekomme i alle tilfælde. Og ikke spilde de færdigheder til at hjælpe vores overskrift, hvor alle kan frit i dygtighed spil at spille uden restriktioner.

 

Agility kan udtrykkes i evnen til samtidigt at jonglere seks flammende fakler, hoppe over forhindringer, eller kysse på gaden, så det ikke bliver bemærket af andre. Det vigtigste er at sætte sig selv tilstand og præcist udføre den, uanset hvor svært det kan synes.

Lad os tage nogle af de emner

Færdighedsspil frikast konstant noget nyt, men lignende tendenser vil sandsynligvis fag end de retninger af gameplayet. Platform kan møde nye figurer, men vil stadig platformspil, og du vil igen køre til stedet for at gå på jagt efter artefakter, ødelægge fjender, finde en vej ud, eller den anden måde. For at bestå prøven, du har brug for smidighed for ikke at falde ned i afgrunden af ​​bjerget ikke at glide og ophold på tovværk.

 

Skill Games Flash dygtighed spil er også udtryk og andre nødvendige kvaliteter. For eksempel, præcision, hastighed, observation og opfindsomhed. I en sport uden fingerfærdighed ikke kan gøre, og selv udholdenhed vil ikke hjælpe dig med at overleve det lange løb, hvis du vippe de hindringer, der har brug for at hoppe eller ikke være i stand til at ramme målet i skiskydning, og i bokseringen vil du blive placeret i den første runde, hvis ikke udtænke forårsage sine knusende slag. Alle rejsende skal være adræt, at klare uventede vanskeligheder undervejs. Skal kunne gøre en levende, Piranha-angrebne flod at svømme, lave en brand, bygge midlertidige boliger, at erobre bjerget, finde en vej ud i hulen, hoppe over hullet, flygte fra de indfødte og vilde dyr.

 

kort tricksters og skarpe genstande – er stadig Dodgers! De dygtigt fordrejer kort og skjule bolden, bedrager simpletons. For deres handlinger, er vanskeligt at følge, da de finpudse deres færdigheder i lang tid.

 

Vi kan også spille et spil af færdigheder med de populære destinationer, ligesom bolde. Multi-farvede kugler slange køre, falder fra toppen og ser ud af ingenting. At de ikke er fyldt alle felterne, skal de blive ødelagt af optagelse eller byttes, skaber identiske grupper. Smidighed er påkrævet, og under kørslen, især i isforhold. Administrer lastbiler og personbiler, forsøger at passe ind i rotation hastighed eller indtage sin plads på parkeringspladsen. Også sjovt at spille i drift, hvor bilen truer med at komme væk fra vejen med en skarp drejning.

Hvem er med os, han er en klog

Spille færdighedsspil online gratis interesseret i nogen alder. Hvem ville ikke ønsker at teste dine reflekser og forbedre den med hjælp af virtuelle underholdning? Du kan fiske, for at gøre kirurgiske operationer for at reparere bilen, kampene, rejser, sport, dans.

Skill Games Simulering realistisk og flash produkter designet til unge og ældre spillere. Nær Dora, Tom og Jerry, og Rødhætte her støder gamle venner – Super Mario og Sonic the blå pindsvin. Heltene fra tegnefilm og tegneserier, tv-serier og film stjerner er involveret i en række forskellige historier. De bygger og ødelægge, kørsel ved høj hastighed og kigge efter spor, vandre i labyrinten, jagt og flygte selv. Og du vil være sammen med dem:

  • Kør, hoppe og flyve
  • Shoot
  • Move
  • Søg
  • For at overvinde

Med os, du aldrig keder, fordi vi ved en masse om et rigtig spændende spil.