Bogmærker
Fighting spil

Fighting spil

Mulighederne er mange kampspil, og du kan spille dem gratis. Du kan kæmpe hånd til hånd eller bevæbne sig til tænderne. Fjenden vil altid være værdig – ikke slappe af. Udfordre dig selv i sportsarena, ring gladiatorer, i en gade kamp. Siden slaget, har du et minimum af færdigheder, men ikke for længe – snart vil du have en chance for at forbedre ydeevnen. Efter hver matcher den konto, du får et bestemt beløb, der afhænger af udfaldet af kampen. Tag det til at genopbygge sundhed, karisma, forsvar og våben. Nu er det tid til at handle, helt sikkert vinde.

4.5 1 2 3 4 5 (Total 10)

Fighting spil efter kategori:

" "

Fighting - For de mest aktive spillere er inviteret til at spille i kampen spillet

Fighting spil gratis – bedste underholdning der

Fighting spil online Fighting spil online I vores spil, alt er muligt og alt er tilladt. Kæmp med næver og fødder, brug våben, kæmpe med mobber selv eller angribe forbipasserende. Her vil du ikke beskylder for uretfærdighed, fordi den ene kraft er rigtige. Selv politikere og filmstjerner er ikke store problemer, hvis du har noget imod deres image. Starte en kamp i spillet, skal du blot vælge fjenden.

Gå gennem afsnittene

Deltag i Ninja og uddannet besiddelse nunchaku, sværd, og de elementer i kampsport. Disse flygtige soldater træner i mange år for at blive en rigtig bil morder. Du skal bare nødt til at tage et par enkle niveauer, for at opnå deres perfektion. Vil du Ninja Turtles, som lærer Sensei Splinter. Han havde ikke nægte at tage sig af, og du, og når du er klar, gå med de fire modige skildpadder ryddet af fjender underjordiske labyrinter og urbane prærie.

 

Fighting Super Heroes spændende, fordi de besidder usædvanlige kræfter. Åben kamp spil i træk og blive en stærk, adræt, hurtig og frygtløs tegneserie karakter. Oplev kraften af ​​hammeren guden Thor, Captain America hjælpe beskæftige sig med robotterne, og Batman at besejre monstre. Tegn anime og manga er også inviteret til at spille i kampen. Megamen, Naruto, Ben 10 og mange unge mænd kom ud for at kæmpe og vinde. I deres arsenal af moderne våben og magi, men vigtigst – de er fulde af ædle stædighed mod hvilken ikke modstå den snigende fjende.

Fighting spil online
Fighting spil online De udlændinge angriber! Er det muligt at forblive på sidelinjen, når din verden er ved at bryde sammen? Direkte din genstridige mod angriberne, og få dem fjernet på deres tilbagestående planet. Og for at klare sådan en vanskelig opgave, handsker og gå til bokseringen, hvor du har udfordret de mest formidable konkurrenter. &Nbsp;

 

Sports spil gratis kampe som dem, han er engageret i kampsport eller bare vælger sin vej til OL højder. Her er det muligt at gentage stunts af Jackie Chan, Rimbaud, arrangere boksning med zombier, snemænd og køer. Sumo brydning og så forskellige, men lige så interessant. I det første tilfælde, skubber den fede mand i den anden – deltagerne viser en rigtig show.

 

Endnu mange emner dækket i vores sektion, og kan opdeles i kategorier:

 

  • De gamle kampe: primitive mennesker og gladiatorer
  • Slaget af middelalderlige riddere
  • fi, fantasy og mystisk kamp
  • Martial Arts
  • Moderne slagsmål

spille spil slagsmål aldrig træt af

Drengene altid kunne lide at blive sammenlignet kræfter, selv når de ikke har haft mulighed for at spille spil på computeren kamp. Primitive drenge bide og ridser, vejede slag på hinanden med køller. Antikke drenge kæmpede med træsværd, praktiserende ubevæbnet kamp og dermed klar til at blive soldater. Ages næsten uændret slagsmål – igen kom i spil sværd, Maces og knytnæver. Måske noget har ændret sig i moderne tid? Du vil blive overrasket, men næsten alt forblev den samme, men nu foretrækker at kæmpe i en virtuel verden, hvor spilleren ikke er ramt af dette og lider kun bots.

 

Vælg simulatoren med realistiske handlinger og flash-produkter. Overalt er der attraktive side og forskellige muligheder. Flere runder eller niveauer har brug for at overleve i kampen, der forårsager skade på modstanderen og at score maksimum spil point og sætte rekord.