Bogmærker
Flying spil online

Flying spil online

Du kan flyve i en drøm, og du kan åbne online spil flyve og spille dem gratis fra omfanget og mangfoldighed. Du kan let blive en fugl, og private vinger vil fange vinden strømme. Eller opleve glæde af flyvningen på vingerne af flyet. Lancere en drage eller modelfly. Vi har en sport og kampfly samt rumraketter og fantastiske midler flyvning. Acceleration kan indstilles katapult eller hoppe på en trampolin. Hop med en faldskærm og forsøge at planlægge i en cirkel på jorden – Dette er dit mål. Og en helikopter spray formuleringen for at slukke branden.

4.5 1 2 3 4 5 (Total 10)

Flying Games efter kategori:

" "

De bedste gratis online flash spil Flyv

Flying Spil – velkommen fyr

Flying spil online

Man har længe indset sin drøm til at flyve, men er stadig på udkig efter nye måder at stige over jorden. Flying Spil, er et alternativ til denne fyr og tilgængelige for alle. Så alle vil være i stand til at blive en pilot i flyet, eller blive til en fugl til at eje vinger at dissekere rummet over jorden.
version af spillet online Flying med os nok, så du kan nyde en mangeårig drøm om menneskeheden.

  • afprøvet fly, helikoptere og rumraketter
  • faldskærmsudspring
  • svæve på vingerne af svæveflyet
  • Brug venligst katapult
  • Drej til skabelsen af ​​vingen
  • Test flyvning med en kraftig accelerator

Født til at gå, også ønsker at flyve

Flying spil online

Flying spil online Ikke alle fugle kan flyve, selvom de har vinger, såsom pingviner, høns og repræsentanter for de "onde fugle". Men så, de ønsker at opleve glæden ved flyvningen. Så de kommer op med måder at klatre op. Angry Birds er vant til denne slangebøsse, og med stor succes. Hver fugl bliver et projektil, når hendes venner giver det accelererede med hjælp af denne enhed. En pingvin vred Yeti, og nu er han kaster dem i luften bat.
Selv dyr har tilpasset til at flyve, der bør kun gå på jorden. Naboer bærer bruges til at katapult dette, men de har brug for at overveje flyvning fra en højde på ikke sneget sig om deres brændehugger skove med sin skarpe økse.
Hold op med sådan klasse og folk – hoppe på en trampolin, trampolin eller ved hjælp af en katapult, kan du opleve glæden ved en kort flyvetur, og i løbet af et spring i luften for at fange indsamle bonus poster.
fortsatte med at spille Flying online, og tage ud i rummet med de super helte til at hjælpe dem falde til jorden for at stoppe komet eller afvise udlændinge. Men de kan lide dragerne angribe landsbyboerne, og du kan håndtere disse legendariske rovdyr under deres angrebsrunde. Eller gå til erobring af stjernerne med Belka og Strelka – De første hunde-astronauter.
Selvfølgelig har vi og spillet Flying på fly, det er det første, du lægger mærke til drengene i denne kategori. Vi har krigere og passagerskibe passagerfly. Håndtering af militært udstyr, du skal udføre rekognoscering missioner og drop bomber på fjenden og forlade fjendtlig beskydning. &Nbsp;

Flying spil online

Flying spil online og administrere civile fly er også ansvarlig, fordi du sikkerheden for mange passagerer. Når vejret slået dårligt, få dig ind i sne, tordenvejr eller storm, holde tung bil bliver ikke let.
På helikopteren du nødt til at slukke brande, evakuere de sårede, rednings folk fra farlige læsioner sprøjtning gødning, og selv kæmpe. Det er også muligt at levere den første helikopter til det ønskede sted, og derefter skifte til faldskærmsorganisationen og hoppe til det udpegede sted, kæmpe i luften med vinden, som forsøger at bære dig væk.

Spil Flying over spørgsmålet pilotcertifikat

Pilot af enhver teknologi, vi kan blive en. Ja der teknologi – du kan flyve fe, pegasus, lille fugl, bi, bevingede ponyer, fordi før du gratis spil Flying. Ud over flyvningen, hvert spil har sine supplerende opgaver, og det viser gameplayet til et spændende show. Forestil dig selv på samme tid undgår krydsild, sigter mod en slags artefakt, bange for at blive ramt af et fragment af en asteroide, og forsøge at skyde flere fjendtlige enheder. Og af hensyn til spil point og en ny rekord. Og hvis du spiller sammen, er den begejstring og entusiasme garanteret. Kan ikke tro det, bare prøv selv.