Bogmærker

Funny Games

Funny Games

Kan du lide at spille, joke og grine? Så du her – Her indsamles den fedeste gratis online spil sjovt. Talking kat Tom hørt udtrykket gentages og reagerer på dine handlinger. Diego redder dyr, og Dasha rejser verden og lærer. Med Santa hver dag, kan du fejre nytår, ved at få sjove gaver bedstefar. Du kan organisere et bageri og madlavning alle slags godbidder, slik, behandle bamser, vokser surrealistisk by, dans Gangnam fræk med Bart Simpson og Homer til at drikke en masse øl og forsøger at holde balancen.

4.5 1 2 3 4 5 (Total 10)
" "

Vil du gerne have det sjovt, så spillet sjovt for dig

Funny spil – det tid til at opføre sig forkert!

Funny Games Funny Games Hvis du har altid at være alvorlige, kan du endda få syge. En mand må grine, joke og have det sjovt. Og hvis der var en overvældende lyst til at have det sjovt, velkommen til den kolonne, hvor du kan gøre det hele tiden.
Konventionelt, kan alt det sjove af spillet opdeles i:

  • Søg exit eller artikler
  • Funny narrestreger helte
  • Funny spil Piger  
  • strategien

pinned os pinned bedre end os!

Faktisk vil hvert spil interessere drenge og piger, men det var en pige villig til at lære lækkerier af medicin og er klar til at helbrede tænderne på alle dyr og tegneseriefigurer, fjerne alle bilag, stopning sår og reducere en forvridning. Derefter, med den samme entusiasme de går i køkkenet for at lave en festlig menu af retter og tilberede dem på en virtuel køkken. Dernæst pigerne tages for rengøring og omklædningsrum, og, selvfølgelig, forsøger på tøj, frisurer og konstruere anvendt makeup.


en særdeles attraktiv spil er sjovt, hvor straffrihed er muligt at køre skolen, spytte ud rørene, og kæmpe mock lærere eller klassekammerater. Og pigerne gør øjnene og fængsle hjerter af de unge riddere, konkurrerer indbyrdes, som er heldige at vinde flere fans. Sjove online spil er altid side om side med andre områder. For eksempel, er du nødt til at vise fingerfærdighed, intelligens og præcision. Hvert spil er baseret på en række forskellige tiltag, og det gør dem virkelig sjovt.


Angry Birds ødelægger huse svin, men du er nødt til at give dem acceleration og retning, for at sikre, at de dykkede til webstedet. Med en svamp Bob, Dasha og Diego vil få en masse erfaring i rejser på tværs af kontinenter og det dybe hav. Du kan endda besøge piratskib, og vil være på udkig efter skatte. Og med hjælp fra Lego konstruktør Spil Online Gratis inviteret til at skabe deres egen by, dragen og tage del i en dyst.
Vinter tema er provokerende nytår, snebolde og låse, velklædt juletræ, julemand løb i en kane, gaver i en pose og legetøj fabrik, som beskæftiger alfer. Ikke mindre levende Halloween forberedt til deres egen underholdning, og du vil opleve den mystiske ånd af fejringen.


Funny Games Funny Games Cool rastolstevshie vil se Mario, der er altid forskellige slankhed og smidighed bevægelighed. Jerry Mouse og svamp bob forvandlet til en zombie, men ikke forfærdeligt, men at give dem tilbage hjem vil være i stand til kun at se dig.
Berømtheder forsøger at se attraktive, men i din magt til at ændre deres udseende. Har du alle de værktøjer til at farve deres hår grønt eller skåret ud mohawk, usædvanligt for dem at gøre make-up, og selv ændre formen af ​​ansigtet, næse og øjne.

Hver dag en ny vittighed

Hvorfor skal vi til at spille sjove spil kan være uendelig? Fordi vi mætte overskriften nye produkter, der netop dukket op på markedet spilindustrien. Nu uartig, teste nerverne af lærere og forældre på styrken kan du roligt få en skæld ud. Kør og skyde, hoppe og kaste genstande næsten, og få en brummer fra det. Du behøver ikke at forlade lokalet for at gå til forskellige lande eller befinder sig i en fantasiverden – bare køre spillet og nyde den kølige online aktiviteter. Og som ønsket om at gøre en række er ikke tabt, selv voksne, de også vil finde en masse interessante historier, hvor man kan bryde væk og huske barndom. Alt dette kan gøres gratis og til enhver tid, så snart lyst til at gå ud over den naturlige adfærd.