Ace Online

Alternative navne: Ace Online

Online spil Ace online rumkamp simulator er med god grafik og fremragende spores landskaber og landskaber. Ace online spil vil give dig mulighed for at nyde en række forskellige stunts på eksotiske fly. Et kæmpe udvalg af alle mulige "widgets" for flyet til at tilfredsstille selv de mest krævende spillere. For at spille Ace online vil du begynde at downloade og installere Zapuskatre Fogeym. I Ace online tilmelding sker kun, hvis du har installeret Zapuskatre. Log ind Ace online på to måder: standard registrering i spillet Ace online i første skridt du skal indtaste en e-mail adresse, som du har adgang til, skal du indtaste de seks tal fra billedet og klik for at oprette en konto, eller du kan bruge din konto på Facebook, at registrere i Fogeyme. I anden fase af registreringen skal du indtaste i Zapuskatre sendt en kode bestående af fire cifre og tryk på "Enter". I det tredje skridt er at angive og bekræfte adgangskoden. I fjerde fase Ace online-registrering giver dig gennemgå licensaftalerne og bruger, og downloade og installere spillet på din computer.

For at spille spillet Ace online vil du nødt til at deltage i en af ​​to fraktioner, der er i en voldelig konfrontation og kun du beslutte, hvilken side du foretrækker: regeringen eller lejesoldater. Det næste skridt er udvælgelsen af ​​flyskrog, som er klassificeret af bogstaver. Så flyskrog type A ligner en tank og kan bevæge sig gennem jorden. Kabinet type B beregnet til kamp på store afstande. Kapslingsklasse og giver dig mulighed for at kæmpe uden omladning i lang tid. Kapslingsklasse M er designet til at reparere skibet mate. Det er værd at bemærke, at spillet er meget velafbalanceret på de kræfter, så du kan vælge flyet på princippet om, at lide.

Når du definerer med den fraktion, og flyet kan flyve og. Styring af fly i spillet er forholdsvis enkel, og man vænner sig til det efter et par timers spil, når du kan ødelægge fjender i hobetal og dygtigt dodging fjendtlige missiler. Spil online spil Ace interessant, fordi i tillæg til standard værktøjer, du har brug for at udvikle flyet og specifikke kompetencer i dit luftskib. Ace Online vil tillade dig at slå din plan i en skudsikker tank eller gøre ham super stærk skib, forbedre det som mængden af ​​erfaring. Hvert nyt niveau vil give dig mulighed for at bruge nye typer af bygninger. Ud over alt dette, Ace online spil giver dig mulighed for at forbedre standarden karakteristika rumfartøjet i din diskretion: angreb, forsvar, brændstof, energi, skjold og ånd. Kort sagt, vil du have et sted at henvende sig.

Ace spille online kan grupperes sammen med venner, deltage i en guild af ligesindede, til at deltage i kampene i arenaen, udføre individuel og gruppe quests. Ace Online giver spillerne en række quests, du nødt til at flytte til det næste niveau. Det er værd at bemærke, at mellem flyvninger er du nødt til nogle gange tilbage til byen for at genopbygge ammunition eller forbedre nogle detaljer. Det skal bemærkes, at byen fungeret ganske svagt med hensyn til grafik udviklere, og ikke helt i harmoni med de lyse og imponerende billeder af hæren, men selv dette faktum ødelægger ikke det samlede billede.

Ace online vil behage fans af genren, fordi der i vores tid er ikke så let at finde en god online simulator. Motor brøler, er dit fly venter på dig på landingsbanen. Gå fremad, det er Ace online spil!

 

Spil Ace Online registrering

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags