Age of Conan - Hyborian Adventures

Alternative navne: Age of Conan, Conan Era

Online Game Age of Conan - Hyborian Adventures vil tillade dig at fordybe sig i den antikke verden fuld af gåder og eventyr, som handlingen i spillet foregår nogen tid efter tiltrædelsen af ​​Conan. Et særkende for Age of Conan - Hyborian Adventures online, fra andre online spil i MMORPG stil er det faktum, at du spiller online kan du bare udfylde et kursus, og efter et møde med Conan selv at opnå et niveau 20 tegn. Før du begynder at spille spillet Age of Conan - Hyborian Adventures online du nødt til at registrere på webstedet og købe spillet. Deltag i spillet Age of Conan - Hyborian Adventures er ikke meget kompliceret. Valg på fanen startsiden for at købe spillet Age of Conan - Hyborian Adventures online, skal du klikke på knappen for at købe spillet online. Vises før os registreringen vinduet. For at registrere skal du udfylde dine personlige oplysninger: at indtaste et unikt brugernavn, adgangskode, e-mail og læse den politik og brug af aftale personoplysninger licensaftale med slutbrugeren, hvis du ønsker at tilmelde dig specielle tilbud fra Funcom, og klik registrere. Næste vi kommer til den anden side af registreringen af ​​Age of Conan - Hyborian Adventures, hvor du skal klikke på linket for at downloade klienten til Age of Conan - Hyborian Adventures online spil. Fra denne side kan du logge ind på din konto ved at klikke på den relevante knap. I Age of Conan - Hyborian Adventures registrering ender installere spillet klienten.

Før du begynder at spille online spil Age of Conan - Hyborian Adventures du nødt til at vælge en helt. I dette spil, alle racer - menneskelige, er der ingen elvere og orker. Online Game Age of Conan giver dig mulighed for at vælge et tegn fra de tilgængelige racer akvilonets, Cimmerian eller stigiets. Vælg en race sætter sit præg ikke blot på figurens udseende, men også på de tilgængelige klasser. Spillet giver dig mulighed for at skabe et unikt billede af den karakter, og bortset fra den standard udvalg af indstillinger i Age of Conan har du mulighed for at tilføje et par ar, tatoveringer eller bryde sin næse. Spil dit karakter vil starte som en slave, der var i et skibsvrag i kabyssen, efterfulgt af et tab af hukommelse. Før vi kommer ind i multiplayer-mode i spillet, er du nødt til at spille Age of Conan - Hyborian Adventures i single-user mode, vil du og din karakter blive introduceret til verden omkring dem, udføre et par quests og endda vinde en flok aber. Alle de steder, hvor du nødt til at fuldføre quests i Age of Conan - Hyborian Adventures markeret på kortet, der giver mulighed for hurtigere gameplay, og nyd historien.

Særlig opmærksomhed i Age of Conan - Hyborian Adventures fortjener kampsystem. Spillet giver dig mulighed for at vælge præcis hvor at strejke karakter: fremad, til venstre eller til højre og master combo-system (række angreb på visse områder, som i nogle tilfælde består af fem kombinationer). Meslin Punch combo dødelig udgang til formålet, så din helt, hvis han ikke er en tryllekunstner udføre spektakulære dødsfald med stænk af blod på skærmen. Spilfigurer, såvel som monstre, kampenhed kan sætte i separate strejker, der reducerer effektiviteten af ​​angrebet.

Efter at have nået level 40 karakter i spillet, får han mulighed for at kæmpe på hesteryg, Rhino eller Mammoth, der hjælper helten til at kæmpe i kamp.

I Age of Conan - Hyborian Adventures du kan spille på tre typer af servere: PvP - store kampe mellem klaner, slot belejringer PvE - giver spillerne mulighed for at angribe kun i grænseområderne og Kultur PvP - lov til at angribe andre løb, hvor noget.

I kampe i Age of Conan kan du vælge en profession håndværker som fredelig udsigt kunsthåndværk spiller en vigtig rolle i den økonomiske udvikling.

Online Game Age of Conan - Hyborian Adventures vil imponere alle fans af genren er MMORPG, og fremragende grafik og spændende historie med dig i hovedet vil forsinke dens dødt væv.

 

Age of Conan online registrering

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags