Age Of Fury

Alternative navne: Age Of Fury

Age Of Fury spil designet specielt til iPhone og iPad - moderne teknologi, der arbejder på grundlag af operativsystemet iOS. Projektet blev gennemført i den foretrukne af mange gamere strategisk genre og indeholder elementer af PVP. Spillet er velegnet kun for dem, der ikke kan forestille mig mit liv uden fantasy spil kampe. Denne applikation - en fantastisk måde at tilbringe et minut eller to på vej til arbejde, stående i linje eller under en kaffepause på arbejdspladsen. Levende grafik, enkel og tilgængelig brugerflade, anstændigt gameplay - alt dette er den bedst karakteriserede Age of Fury.

Age Of Fury online - en stor mulighed for at føle sig som en rigtig stærk krigsherre kæmper for ære og frihed i deres eget rige. Du kan opbygge din egen unikke hær bestående af de stærkeste og modigste riddere. Efter alt, kun tapre krigere, som du er i stand til at vinde og nå alle målene.

For at starte spillet, bliver nødt til at hente og installere det på din Apple-enhed. For at installere Age Of Fury registrering behov, bortset fra, at kun i AppStore. Du bliver nødt til at indtaste den tidligere indstillede på din egen telefon eller tablet, og efter et par sekunder, spillet allerede er installeret, og vil være åben for dating.

Projektet giver mulighed for at team. Hvis dine venner spiller Age Of Fury online, dele dine stemninger og ideer, så er du bare lavet til hinanden (godt, for det ene hold så præcist). Du kan i et par sekunder for at oprette din egen klan, invitere ham og ligesindede venner til at fortsætte med at kæmpe sammen med fjender. I dette tilfælde, hvis du stadig føler, at lægmand generalship i virkeligheden, og ikke er klar til at regere en hær, vil du være i stand til at praktisere og få erfaring i militæret, deltage i en af ​​de eksisterende klaner. Kort sagt, vil du simpelthen kede sig én gang - kommunikation med eksisterende og nyopståede venner vil forsinke dig med det samme, men den generelle idé vil gøre det muligt for uret at kommunikere på implementering og udvikling af forskellige strategier.

Afspil Age Of Fury du vil studere (og med det, der skaber en ny) historien om en militær konfrontation mellem indbyggerne i jord og Vozrdivshihsya aggressive-minded indbyggere i regionen i verden. Denne krig varede i mere end tredive år, og i dag resultatet afhænger helt af dig og dit team. Eneste valg spillere vil være tilgængelig et par grundlæggende karakter løb:

1. Menneske.

2. Elven.

3. Gnomish.

På trods af deres uafhængighed, alle racer skulle forenes i ansigtet af fjenden. Fælles indsats og endelig lov til at ånde lettet op - den onde blev besejret. Men glæden ved sejren varede meget længe - efter en kort militær våbenstilstand mezhdurasovye konflikter blusser op med fornyet kraft. Hvad betyder alt dette kunne føre? Lær når du begynder at spille Age Of Fury! Skynd dig og hente det og fortælle om dette spil at finde venner.

 

Age Of Fury

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags