Assassins Creed: Brotherhood

Alternative navne: Assassins Creed: Brotherhood, Assassin Creed, Assassin

Game Assassin Creed Brazerhud et fantastisk multiplayer spil fra det franske selskab Ubisoft Montreal, udviklet i genren Action Action. Tidsperioden for begivenhederne er slutningen af ​​XV begyndelsen af ​​XVI århundrede. Scene Italien. Tredjemands syn. Fuld gennemgang tager 15 timer. Der er både singleplayer og multiplayer modes. Essensen af ​​gameplayen er udførelsen af ​​mange missioner, varme kampe med forskellige computer tegn og virkelige modstandere i forhold til andre brugere. På kampens placeringer udføres kampene mellem den ædle assassin Ezio Auditor da Firenze og Ridders Templar i Rom. Dine vigtigste modstandere vil være repræsentanter for Borgia-klanen. Historien udvikler sig i en kronologisk ramme. Brugere har mulighed for at afspille historiens missioner. Et interessant øjeblik, der overgår fra fortiden i vores dage, og derefter vender tilbage. En gang i vores dage vil du møde hovedpersonen i denne periode - Desmond Miles, der har fundet vej til at bruge Animus 2-maskine. 0 for at læse oplysninger om deres forfædre og overføres til fortiden. Men hovedpersonen i den historiske linje er Ezio Auditor da Firenze. Derudover er der mange tegn, blandt hvem der er så legendariske personligheder som Leonardo da Vinci, Niccolò Machiavelli eller Caterina Sforza. Efter at have besluttet at downloade AssassinsCreed: Brotherhood, kan du springe ind i atmosfæren i de sidste århundreder og gøre en svimlende rejse, der bliver husket for levende eventyr.

Så lad os sige spillet AssassinsCreed: Brotherhood har tiltrukket din opmærksomhed, og du vil gerne vide mere om det. Da dette projekt er det tredje spil i Assassin s Creed serien, vil det være hensigtsmæssigt at overveje, hvordan dette produkt adskiller sig fra tidligere. Plot af spillet er en fortsættelse af begivenhederne i den oprindelige version. Nogle ændringer led kampsystem. Nu er kampe mere dynamiske, og aggressive angreb er mere velkomne end forsøg på at indgå en kontrakt. Da din politik ofte er stødende i naturen, vil det være klogt at engagere sig i leje og træning af soldater. Du vil være i stand til at placere dine dræbte over hele byen og effektivt modstå trykket af fjender, blandt hvilke der er almindelige soldater, officerer, dodgers, schweiziske vagter, skyttere, tilhængere, bøller, gangstere, hermetister og ulvsmænd. Der er ændringer i arsenalet. Fra nu af er AssassinsCreed: Brotherhood the Armor er endnu mere forskelligartet. Spilleren har lov til at bruge alle mulige værktøjer, der hjælper med at nå deres mål. Forgiftning dart, faldskærme, dobbelte skjulte blade, skjulte våben, avancerede fly, stationære våben og mange andre ting bliver dit improviserede middel. En vigtig rolle er spillet af særlige funktioner. For eksempel kan du tænde ørn vision og meget hurtigt vurdere situationen på slagmarken. AssassinsCreed: Broderskabs video, når du tænder på en ørn-visning, ændres som følger: uønskede genstande fusionere med baggrunden (ikke længere øjet), fjender vises i rødt, allierede er blå, værdigenstande og husly er fremhævet i hvidt, og målene er gule. Således kan du let opdage uklare objekter og vurdere den taktiske situation.

Udfører et efter et andet job, du tjener spille penge og udvikler. Med hvert trin bliver du mere kraftfuld, bedre rustet og dermed mere selvsikker. Du vil elske spillets alsidighed. Af den måde er der et andet argument, hvorfor du burde downloade spillet AssassinsCreed: Brotherhood. Vælg en stil med spil og brug den tilstand, der er mere til smagen er den rigtige for hver bruger. Du kan spille alene eller prøve multiplayer modes, hvilket nummer otte. Disse er Ønsket, Kompliceret Ønsket, Alliance, Svær Alliance, Mord, Jagt, Escort, Jagt på Kister. I et ord må du ikke kede sig! Bliv medlem og se selv!

 

Assassins Creed: Brotherhood

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags