Assassins Creed: Revelations

Alternative navne: Assassins Creed: Revelations

Spil Assassins Creed: Revelations - den sidste del af en serie af spil, der fortæller om Ezio Auditore. Mens han stadig i den anden del af spillet spilles foran os og en hot ung Ezio i Brotherhood of hovedpersonen er modne og plukket visdom, i dette projekt, ser han mærkbart gammel. Formålet med denne del af spillet - dot «i», hvorved få svar på alle de mest intime spørgsmål. Med dette formål og sendt Ezio til Konstantinopel, hvor hovedhistorien udfolder spil.

Assassins Creed: Revelations pc er et flerbruger-projekt, så ud over den spændende historie byder på mange nye venner med de samme entusiastiske spillere som dig selv. Ifølge traditionen, er denne del blevet rettet mange fejl, spændende spillere, og tilføjet mange nye funktioner, der forbedrer og gør spillet mere interessant.

Endpoint rejse - Konstantinopel - den by, hvor du vil tilbringe størstedelen af ​​spilletid i Assassin Creed Revel. Den er opdelt i en række hovedområder:

Konstantin.

Beyazid.

Imperial.

Galata.

Dog vil en lille del af spillet hjælpe dig at gå tilbage til den gamle landsby - Cappadocia. Dette er en legendarisk område kendt verden over for sine fantastiske rock-klostre.

For at starte spillet, bliver du nødt til at købe adgang til nøgler, downloade Assassins Creed: Revelations og installere spillet på din computer. I dette nye projekt, har skaberne besluttet at ændre konceptet af fordelingen af ​​en række ikke-kerne og sidemissioner. Nu vil de blive udstedt til spillerne tilfældigt. Udover projektet Assassins Creed: Revelations er blevet ændret, eller rettere flere moderniseret kampsystem. Så, for eksempel, er blevet forenklet karakterer gennemført modangreb tilføjet tyveri funktion direkte under slaget, mulighed for en hurtig kill. Er ændret en anelse og udvidede vifte af evner af den karakter.

Baseret på nogle af erklæringerne fra projektudviklere, kan vi konkludere, at når du formår at Assassin Creed Revel download, vil du vide, at en af ​​de vigtigste spil for personer - Desmond, vil være i en koma. Og det samme William, hvis stemme kunne høre fans af projektet i introen til "forsvinden Leonardo" vil kæmpe for sin tilbagevenden til livet. Det skal også bemærkes, at forekomsten af ​​Desmond har gennemgået nogle ændringer.

Har ændret den maksimalt tilladte niveau for Assassins, og nu level 15 spillere kan få titlen "master snigmorder." Denne titel giver indehaveren en række privilegier. For eksempel, hvis en mester snigmorder er den øverstbefalende base, under angrebet af fjendtlige styrker hun får immunitet.

Taler om dette projekt kan være en masse, men det er bedst at downloade spillet Assassins Creed: Revelations, og sørg for alle dens fordele personligt. Tro mig, spillet er virkelig det værd!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags