Asterix & Friends

Alternative navne: Asterix & Friends

Spil Asterix & Friends - det er et sjovt spil om fascinerende rejse af Asterix og hans venner. Asterix & Friends online vil give dig en masse positive indtryk af deres favorit spil har givet helte denne historie.

Spil Asterix & Friends registrering ikke udgør nogen vanskelighed, selvfølgelig, hvis du er dygtige i engelsk. For at registrere online skal du bruge:

1. Indtast den officielle hjemmeside for spillet.

2. Udfyld forsiden af ​​hjemmesiden nødvendige oplysninger om dig selv.

3. Skriv din e-mail-adresse. Dette felt er obligatorisk at udfylde.

4.. Indtast en særlig adgangskode til din konto.

5.. For at bekræfte den adgangskode, du har brug for at indtaste den igen.

6. Så nedenfor du vil blive informeret om spillet. Hvis du er interesseret i noget, sætte et mærke ved siden af ​​disse poster.

7. Tryk derefter på knappen « Spil gratis nu » .

Den anden måde at deltage i dette spil - er at registrere via Facebook.

Spil Asterix og Friends er et online spil, så specielt stærke personlige computer indstillinger for dette spil er ikke nødvendig. For dig, det vigtigste - det er at bekymre sig om high-speed internet.

Afspil Asterix & Friends Du vil blive at skabe deres egen landsby med sin kollega gallere Asterix, Obelix, Dogmatiksu og andre kendte figurer, hvad du ønsker.

I Asterix & Friends vil du spille mod mægtige Rom.

I Asterix & Friends Online vil du være i stand til at få venner, chatte med dem på forum om de forskellige strategier, de galliske guder og mange andre ting.

Når man bygger huse vil du se, at der er forskellige elementer, for eksempel, i opførelse af beboelsesejendomme brug for små slots, og for produktion bør du kun bruge store slots.

I spillet kan betydningen af ​​ressourcerne hurtigt ændre sig, først skal du bruge træ, sten, mad og derefter pludselig kan have brug for andre ressourcer.

Spil Asterix & Friends tilbyde dig endnu jagt. Du vil jage vildsvin til et velsmagende måltid.

For at lære, hvordan man får det ønskede websted, du kun brug for at flytte markøren hen over.

Da gallerne ikke kan lide at sove i det fri, vil du nødt til at "vente" til at bygge huse til dem.

Nogle gallere kan være militær, og hvis du bygger dem et hus, og konstruere et spyd eller andet våben, kan de endda angribe romerne.

Fighting Romerne er ikke så let. De alvorligt opfatter din modstand. Når de lærer at du ikke ønsker at adlyde dem, bare sende en legion på dit område. Du bliver nødt til at vænne sig til romerne vil være på det område af din værftet, hvor de vil oprette en særlig patrulje.

Du vil få en unik mulighed for at træne dine landsbyboere, så de bliver stærkere.

Asterix & SES Amis - det er den computer spil, der vil minde dig om din barndom, og brugte tid på udkig efter et tv favorit tegneserie Asterix og Obelix.

 

Asterix & Friends online registrering

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags