Alliance of Valiant Arms

Alternative navne: Alliance of Valiant Arms, AVA

Alliance of Valiant Arms достаточноновыйММОшутер. Særlige funktioner i spillet - høj kvalitet grafik og detaljeret tegning. Den nederste linje er den samme, og hvilke andre shooters - du kan ofte løbe hurtigt og skyde spil AVA vil give dig muligheden. Spillets grafikmotor understøtter ekstraudstyr, som giver avancerede grafikfunktioner. Denne dynamiske spil vil ikke forlade dig ligeglade, hvis du kan lide skytter og ser ikke for spillet, hvor du har brug for noget langt og omtanke.

Spillets plot forudsætter, at du vil deltage i kampen om verdensherredømmet. I konkurrencen om dominans over planeten kommer to stridende parter, klan, hvoraf du bliver nødt til at starte. Battleground bliver en kæmpe city-metropol, hvor på gaderne opstår episk kamp.

Ammunition i meget forskelligartede, såvel som den slags kampe, hvor du kan deltage. På grund af omhyggelig og tankevækkende billede detalje kamp spil ser spektakulære og se kampene interessante, ikke kun for deltagerne, men også fans. Spillet vil være interessant både for enlige soldater, og en holdspiller, på grund af det faktum, at i spillet er der som holdets kampe og personlige opgaver for spillere. Valg af passende tilstand, kan du enten indtaste verden af ​​kollektive kampe enten at opfylde missionen alene.

Tegnklasser AVA online [ _7_] kaldes Sniper, Assault eller Kommando team. Specielle sniper forståelig samme angreb er en mester i kamp på korte afstande.

Våben i spillet kan ikke kun tjene penge, men også at købe in-game valuta. Også i spillet kan du helt ændre ammunition. Spil AllianceOfValiantArmsпредоставляет chance for helt at ændre våben i spil: spillerne til rådighed for Butts, tønder og andre elementer, der er nødvendige i spillet. Et træk ved dette våben er, at den kan modificeres og bekvemt at gøre for sig selv.

Til at begynde spillet, kan du så snart passeret AVA registrering. Når du har lære at spille, vil være tilgængelige for dig en masse bonusser. Da vi har at gøre med et skydespil, de vigtigste bonusser du kan få for at skyde fjender. Ud over at spille, du pumpet karakter vil få ny viden og færdigheder, og derefter titlen. Gradvist i løbet af spillet, vildt A. A. Aktiverer spille bedre: hurtigere at skifte magasiner, bliver det mere bekvemt i lyset af aftagende afkast. Som et resultat, tegnet kører hurtigere og bedre optagelse.

Hvis du ønsker at spille AVA , dette spil har en række fordele. Det er gratis, så det kan spille alle. Shooter er en meget populær version af spillet, der er elsket af mange brugere. Spillet værdig designet grafik, er der forskellige former for kamp, ​​og den samlede vifte af våben har mere end 70 enheder. I AVA spille er som professionelle spillere skytter og begyndere og alle vil få deres del af nydelse.

 

Alliance of Valiant Arms online registrering

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags