Battle Heroes

Alternative navne: Battle Heroes

Battle Heroes - gratis online browser spil. Heroes Battle spil udviklet af Snail Game, og investeret i det al den styrke og sjælen i enhver fest. Her kan du gennemføre selv som en helt, og samtidig være repræsentativ for enhver race. Intet under spillet har sådan et navn. Generelt bør du føle hele selv.

Inden vi går videre til selve gameplayet, anbefaler vi at søge på internettet Battle Heroes video og se den, og efter at have læst en anden anmeldelse indsendt. Derefter kan du flytte på stedet og gratis download Battle Heroes.

Det er, hvor hurtigt du videresender i fiktionens verden. Spillet Battle Heroes Du vil spille på vegne af karakteren af ​​den race, som du har valgt. Og her er de kun udgjorde fire

• Folk;

• Elves,

• Barbara;

• Necromancers.

People - har de gennemsnitlige parametre, men de har en stærk hær avanceret. Det menes, at mennesker har de bedste og nyttige færdigheder. Elaziya deres rige.

Elves - udviklede færdigheder og angreb hastighed. have visse våben kan trænes i brugen af ​​det. Udgør stats Welling.

Barbara - repræsentanter fysisk stærkeste race. Heroes har den højeste rentabilitet og angreb. Tidligere var folk allierede. Nu er en selvstændig stat.

Necromancers - repræsentanter for udøde, de største tryllekunstnere. Repræsentanter billig og har store lagre af sundhed, og har fremragende kendskab til angrebet. Hver dag har brug for frisk kød - angribe mennesker.

Efter valg af en karakter, uanset hvad løb han tilhører, du omlagt valgte lås. I fremtiden er det dit hus, slottet og det vigtigste sted i spillet. Du er nødt til at beskytte slottet med alle midler. Indtil du vil vinde de andre fæstninger, og værne om dem og stadig vågen. Men der er også den vigtigste bygning - Capitol - når du løfter sit niveau, kan du forbedre andre bygninger.

Også fra begyndelsen, du vil passere test quests for begyndere, der allerede til at vise dig betydningen af ​​spillet. Og skrive er en masse erfaring, vil du finde løsningen på nogle problemområder opgaver, for sikker start gameplay.

Gennem hele spillet, du også indsamle vigtige fire typer af ressourcer: træ, malm, svovl og krystaller. I løbet af spillet vil du finde nogle steder på kortet med store forekomster af ressourcer. Og de vil hele tiden være i besiddelse.

Battles ske gradvist, trin for trin. Har også en automatisk tilstand slagsmål. Det varer cirka 3 minutter - 4. Men i løbet af denne tid kan du gøre deres virksomhed eller blot hvile.

Play game Battle Heroes ganske underholdende, især hvis du ikke glemmer at invitere dine venner. Og for at gøre spillet endnu lysere og mere spændende.

Grafikken i spillet, men ikke af højeste kvalitet, men forårsager kun positive følelser, ønsket om ikke at spille. Lyder godt supplement til et komplet billede af gameplay

Spil Battle Heroes Online giver dig mulighed for at føle sig som en helt, føler magt, som du er i stand til. Så skynd dig at fordybe sig i en verden af ​​spillets Battle Heroes.

Glad du spiller!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags