Velsign Online

Alternative navne: Velsign Online

BlessOnline - gratis multiplayer rollespil klient fi genren udviklet i middelalderlig stil. Project fra det koreanske selskab Neowiz stand til at udføre en alvorlig konkurrent nuværende spil af lignende emner. Spillet er installeret på BlessOnline moderne Unreal Engine 3 og grafik er en af ​​fordelene ved den virtuelle verden. Plottet ved første øjekast kan virke bekendt, men det tog tæt gameplay, vil du finde en masse interessante punkter. Uforsonlige fjender, der tilhører to fraktioner, såsom EU og Hieron stadig ikke kan finde et fælles sprog. Som en del af de modsatrettede fraktioner mødes repræsentative for de forskellige racer. Hot kamp og derefter raser på gaming steder. Du forventer luftkampe, belejring slotte, episke slag på land, et uforglemmeligt eventyr i hvert hjørne af det store univers. Intet under, at projektet beskæftigede omkring 150 mennesker, produktet viste sig virkelig værdig og lovende. Hvorfor tager du ikke gøre dig selv i dette?

For at komme til gameplay, skal du downloade og installere klienten på din PC. Vi er glade for at ville kaste sig ud i den malstrøm af fantastiske begivenheder, betyder det ikke nødvendigvis har en fancy computer. Selv hvis din ven har et beskedent jernparametre, betyder det ikke noget. Efter systemkravene for dette spil er helt loyal og ikke skræmme brugere, men snarere tværtimod medvirke til at øge deres antal. Ja, og kunden installationen er ganske enkel. Bare glem ikke at du skal først oprette en konto. BlessOnlineregistratsiya tager kun et par minutter. Indtast e-mail-adresse, brugernavn og adgangskode. Så kan du til enhver tid bekvemt for dig vil være i stand til at komme ind i spillet.

Begynder at spille spillet online BlessOnline, skal du beslutte, hvad der vil være din helt. Valget gives så mange som 10 racer og 8 klasser. Dine evner vil i høj grad afhænge tilhører klassen. Perechislimihvseh

- Bersreker (styrker, bringer død, suggestive modstandere frygter, ikke bliver vant til at indrømme)

- Guardian (de tapre forsvarere af imperiet, som altid er klar til at stå op til det sidste, og deres sværd og skjold er pålidelige assistenter)

- Ranger (fremragende spioner, troldmænd holde fælder er i stand til at ramme fjenden uventet fra en afstand)

- Paladin (kraftfuld, veltrænede soldater, der er noget guddommeligt og majestætisk)

- Mage (stue henhold til lovgivningen i magi og logik vismænd, mange af dem har tendens til at skabe nye spells)

- Warlock (troldmænd og troldmænd forræderiske at ligne dæmoner fra andre dimensioner)

- Mystic (en perfekt afbalanceret klasse, hvis medlemmer er relevante for de angreb, og til forsvar, og endda i stand til at helbrede)

- Assassin (professionelle mordere, forskellige uventede handlinger og hemmelighedsfuld, foruden de er overraskende adræt).

BlessOnlinebesplatno tilbyder at blive en af ​​de ovennævnte tegn. Styring din helt, bliver du nødt til at gøre alt for at se det udvikle sig. Pas, og at soldaten var godt bevæbnet. Bemærk, at de tilgængelige våben afhænger af, hvem du er. Så der kommer en tid til at gå ud til de vidder af gaming steder og tage BlessOnlineigrat til fulde! Udføre forskellige opgaver, modigt slutte sig til kampen, få allierede og vise sig at alle omkring dem, der ikke kun er i stand til at overleve midt i alt dette kaos, men også tage en god position. Husk på, at de kræfter, der skal sammenlignes med de rigtige spillere, der har nøjagtig det samme som du har dine ønsker og ambitioner. Men nederlag fjenden - en sand fornøjelse!

Spillet er i stand til at interesse og garvede gamere og dem der er nye til en verden af ​​fantasi. Sætter pris på sine fordele, at have oplevet alt på deres egne erfaringer. Lad begrundede vildeste forventninger!

 

Velsign Online - MMORPG klassiker

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags