Cabal Online

Alternative navne: Cabal Online

Cabal online - er en sjov multiplayer spil fra koreansk udvikler ESTsoft, hvilket er unikt interesseret i spillere af hans excentricitet. De vigtigste "trumfkort" i spillet er en unik stil leger med hendes spændende proces.

Før du spiller spillet Cabal Online, skal du kontrollere, om de krævede computer systemkrav til spillet. Udviklere skal mindst opfylde følgende krav:

- Operativsystem: Windows 2000/XP;

- Processor: Pentium 3800 MHz

- Video: GeForce 2 Serie 512 MB eller lignende,

- Kompatibel med Direct x 9. 0 lyd,

- 2 GB ledig plads på harddisken.

Næste obligatorisk proces er at registrere i spillet Cabal Online. For at gøre dette, på spillets officielle hjemmeside for at vælge en sektion Register Cabal Online, hvor at udfylde vigtige data om brugeren. Indtast følgende er nødvendig:

- E-mail

- Brugernavn i spillet,

- Password;

- Floor;

- Læs og accepter brugeren.

Og den sidste ting at gøre, før du spiller spillet online Cabal - er at hente og installere spillet klienten. Du kan downloade det gratis direkte fra den officielle hjemmeside. Når du har downloadet, skal du køre Cabal_Setup. exe, at installere spillet. Derefter bruge dit brugernavn og password har brug for at komme ind i spillet. På denne Cabal Online tilmelding lukker, og du er klar til en spændende spil proces.

Cabal Online Spillet begynder med udvælgelsen karakter. Afspilleren vil vælge den type frisure, ansigt og hår farve til din karakter. Spil Cabal Online kan være i en af ​​seks klasser:

- Assain;

- Witcher;

- Tryllekunstner,

- Warrior,

- Pile;

- Defender.

Hver klasse har sine fordele og ulemper, så i første omgang brug for lidt tid til at lære de grundlæggende karakter evner.

Cabal Online spil, der har et unikt system af færdigheder. Hver figur har fire typer af færdigheder:

- Magic;

- Special;

- Fysisk,

Passiv.

Hver færdighed kan udvikles. Til brug af de færdigheder udleveringssteder er tilføjet, som derefter nødt til at investere i udviklingen af ​​enhver færdighed. Nye kompetencer skal findes i de bøger, som du kan købe. Oprindeligt spillet Cabal Online har kun tre kort, men som karakter de bliver mere og mere.

Hjælp i Cabal Online spil tæmmet kæledyr, der vil konstant ledsage karakter. Valg af et kæledyr er ganske bredt, så alle kan finde en passende mage.

Spil kendt for sin kampsystem, som arbejdede meget godt. Omfatter muligheden for at bruge combo angreb. De bliver tilgængelige efter den tredivte udviklingsniveau karakter. For at bruge disse angreb, skal du have den ånd af punkter, som er optjent i kamp, ​​træning, dans mv etc. Tegnet har ånden i 5000 point, og den combo bliver brugt af over 450 færdighed. Der er tre kvaliteter combos: dårlig, god, fremragende. For at opnå maksimal slagkraft, du har brug for tid til at trykke på forsiden af ​​den karakter linje. I løbet af 11 sammenhængende succesfulde combos, vil dette blive kendt af alle spillere Cabal. Men med hver efterfølgende combo reduceret periode, der skulle falde i tråd.

Enhver karakter i spillet kan kaldes en duel, som varer 3 minutter. Vinderen af ​​duellen får omdømme. Når en karakter når level 52, skal du vælge en fraktion, som støder op til. Signifikante forskelle mellem grupperne er ikke. Når en spiller når niveau 95, er det muligt at deltage i de nationale kampe, der finder sted hver 5 timer, og varer en time. For deltagelse i kampen, vil alle spillere modtage ærespoint, som du kan købe udstyr.

Spillet har også Chaos Arena, hvor det er nødvendigt at holde en vis tid. Samtidig kan deltage i kun 7 mennesker.

Alt udstyr i spillet kan forbedres, og våbnet kan skærpes. Hver ting er en indikator, der fortæller om niveauet for at forbedre tingene.

Således spillet Cabal er et af de bedste multiplayer-spil, som har nogle interessante funktioner, som omfatter: den unikke stil, atmosfærisk musik og sjov gameplay.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags