Vejen gennem kaos: Skaberne af Worlds

Alternative navne: Chaosroad

Online Game Road gennem Chaos - gratis browser spil RPG fantasy-genren. Siden starten i 2005 har spillet formået at interessere et bredt publikum og er blevet et multi-user. Den har alt, spillere som så: karakter udvikling og imperium på din smag, der udfører interessante quest job at rejse verden, valg af erhverv, episke kampe, oprettelse af klaner. Og alt dette uden at skulle foretage månedlige gebyr! Vej gennem spillet Chaos Online tilgængelig, hvis du har en internetforbindelse, og din computer opfylder minimumskravene til system. Download spil-klienten er ikke påkrævet. Komme ind i denne storslåede verden vil hjælpe vejen gennem kaos af online-registrering. Tror ikke, at det vil tage en masse tid. Deltag i spillet Vejen gennem Chaos - bare udfylde tilmeldingsblanketten. Du kommer til hovedsiden af ​​den karakter, som at spille og begynde vej gennem kaos. Læs omhyggeligt det, og også sortere de karakteristika af den karakter, som kan forbedre hele spillet.
For at spille spillet online vej gennem kaos skulle beslutte med relish. Få tendens kan deltage i klanen, der købes fra handlere eller få en belønning for visse tjenester. Overvej, hvad valg tilbyder Vejen gennem Chaos online spil
1. Mørk tilbøjelighed - fans af den store mørke tilbøjelige til vampyrisme. Tegning styrke fra genstand for tilbedelse, kan suge vitalitet hans offer.
2. Bright tilbøjelighed - muntre tjenere grandiose lys. Have et godt helbred, så hurtigt genoprettet efter skader.
3. Guard kasteløse - indbyggerne i verden, der er designet til at overvåge overholdelsen af ​​ordren. Argus kræver alle overholde lovene.
4.. Neutral tendens - soldater, der opholder sig på kanten mellem mørke og lys.
5.. Outcasts - overtrædere af reglerne i spillet, hvilket er en forbandelse. De respekterer ikke de andre spillere ved de konstante bedrag.
6. Gods - hemmelighedsfulde majestætiske skabninger, begær, som er vanskelige at forstå.
7. Forhandlere - håndværkere tjene penge bogstaveligt talt ud af ingenting. Enhver spiller kan levere alt det nødvendige for sidstnævnte betaler en del af hans sjæl.
Den hovederhverv i spillet - bedrift slagsmål. PvP-systemet er gennemtænkt skabere. Vej gennem Chaos online midler er involveret i denne type kampe, duellere, kontraktlige slagsmål, til en masse små og væg til væg. Duel - en duel mellem to spillere til at deltage, hvor det er muligt på ethvert niveau. Kontraktlige kampe er stort set de samme dueller, kun her monetære indsatser. Pile-små - gruppe kamp, ​​hvor serveren bestemmer din tilknytning til en af ​​parterne. Men i kampen væg til væg, du allerede kan vælge hvilken side til at kæmpe. Kampe afholdes med diverse udstyr. Inventory i spillet er ammunition, magiske ingredienser, potions og kram.
At have det sjovt og tage en pause fra de opslidende kampe, kan du gå omkring grundene. Besøg bygninger, der vil se på din måde. Efter at have spillet spillet Vej gennem Chaos Online, vil du, ved hjælp af butikker, marked, posthus, bank, en smedje, et tempel, mine. De butikker og markeder, for eksempel, vil være i stand til at købe de nødvendige ting. I smedjen podremontiruete en brudt ammunition. Med bank besparelser akkumulere midler og post til andre tegn. Minen også indsamle værdifulde ressourcer. Og det er ikke en komplet liste over bygninger, der vil finde en verden af ​​mangfoldighed i dette unikke spil!
Vej gennem Chaos leg bliver mere interessant med stigende niveauer. Du er nødt til at få erfaring. Mellem niveauer der er op - en slags en mellemlanding til det næste niveau. Hver Apom en belønning i form af kontanter eller yderligere artikler. Promotion niveauer åbner op for nye muligheder. Og hvad der oprindeligt var utilgængelig, bliver virkeligt.
Deltag i verdens overfyldte kaos lige nu, og sørg for, at du fortryder bare ikke har! Nyd spillet!

 

Vejen gennem kaos spil: Skaberne af verdens online-registrering

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags