Collapse

Alternative navne: Collapse

Collapse - spillet, der opfylder alle de bedste traditioner i militante foretaget af en tredjepart. Under gameplay gamer kan bruge et par grundlæggende typer af nærkamp. Derudover Projektet tilbyder at prøve lykken med et skud og plasma våben. Som anbefalet af erfarne spillere, der allerede har haft til at beskæftige sig med spillet, ganske effektivt er energoudary.

Alle de grundlæggende trin i projektet er i langt de moderne virkelige verden. Spillet fortæller om skæbnen for alternativ menneskehedens historie. Hovedpersonen hedder Rodan var i stand til at bruge denne nøgle til at komme til centrum af anomali. Så han var i stand til at gennemføre sin mission på sine egne skuldre kun delvist.

I stykket er du nødt til at bryde sammen, overvejer de begivenheder, der opstår efter den skævhed ikke er knust tusindvis af små partikler, og fra det brød en masse nye monstre. , Rodan og overlevede dog. Nu helten er mellem monstre, kriminelle bander og militæret. Hans vigtigste opgave - at slippe af med dette helvede.

Priotkroem lille slør af hemmelighedskræmmeri og fortælle dig, at sammenbruddet - et spil, der vil vise os de begivenheder efter den frygtelige katastrofe, der skete i 2013. Efter at det meste af jorden er ændret, nu ser det mere som nogle mystiske zone anomalier, der eksisterede tidligere kun i science fiction historier og noveller. Næsten alt liv på jorden døde, folk går amok, og den sande årsag til hændelsen kunne ikke finde en.

Til spillet i gang, og du bliver nødt til at hente detaljer og installere på din computer. Når spillet er installeret, vil du være i stand til at deltage i projektet. Derfra vil du lære, at den såkaldte udelukkelse zone ser forfærdelige dæmoner. Og beboerne i byen, indser, at for at klare denne kraft kan de ikke valgte at bare cordon hegn jord alvorligt - sætte betonplader, området omkring minefelterne at organisere og arrangere hvor det er muligt kanoner automatisk reaktion.

Collapse kan downloade det for kun en grafik af høj kvalitet. Alle malinger overført korrekt, skaber specifik atmosfærisk stemning. Du er nødt til at udføre opgaver og missioner, spille Rodan. Kraftfuld karakter, der er udstyret med overnaturlige kræfter. Han bor i den eksklusive zone, fordi der på det tidspunkt, hvor forældrene ikke har været i stand til at evakuere i tide. Efter at have set ham, er kommet til at forstå, at denne mand er i stand til at genoprette retfærdighed og for at genoprette orden.

Mekanik af spillet er simpelt, det kan forstås ud fra skud til sammenbruddet af den video trailer: hovedpersonen har forskellige våben til fjenden, bevæbnet med knive, kan du bruge et sværd, og dem, der skyder nødvendigt at "gengælde". Disse regler vil hjælpe dig med hurtigt at opnå succes i spillet. Sikre, at projektet vil lokke dig til at blive. Tror ikke mig, så tjek for dig selv!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags