Cosmic Break

Alternative navne: Cosmic Break

Spil Cosmic Break - gratis multiplayer third-person shooter med realistiske 3D-grafik, designet i anime-stil. Personernes handlinger, som altid vil forekomme at slås med hinanden, er robotter. På slagmarken, kan virke samtidigt mod 30 spillere på samme beløb. Brugere til rådighed til at skabe en karakter, afhente våben og for ham at beslutte, hvilken tilstand for at spille CosmicBreak. Hvad vil være robotten afhænger af din fantasi. Efter sker restriktioner intet, og du kan styre den unikke karakter født dine fantasier. Der er naturligvis forslaget om at benytte et af de tilgængelige 50 modeller, der allerede er indsamlet. Men hvis du ikke kan lide det, rulle ærmerne op og bruge mere end 300 dele, Bring, som vil være rigtig dyrt dit hjerte. Derefter vælge en af ​​de tre eksisterende fraktioner, vil du lede robotten ind i endeløse kampe. Målsætninger er klart - at overleve i varme slag for at vinde og tage en velfortjent pris. Ikke kun det, vil du spille CosmicBreak gratis, så også for hver kamp du stole meritpoint, spille penge og alle mulige nyttige elementer såsom reservedele til robotten. Go for it! Succes - resultatet af din indsats!

CosmicBreak registrering vil tage dig til den vidunderlige, smukke, fuld af dynamiske begivenheder i verden. Alt du skal gøre - er at udfylde tilmeldingsskemaet på den officielle hjemmeside. Udfyld de relevante felter brugernavn, kodeord, e-mail-adresse. Indtast det spil, du vil være i stand til via Facebook, så under oprettelsen konto er nødvendigt at angive navnet på et andet forum. Når alle de nødvendige oplysninger vil uploade CosmicBreak online og nyde den mest interessante gameplay.

Virksomhed CyberStep, Inc. , Som står ved projektudvikleren, forsøgte at gøre produktet til rådighed, og derfor systemkravene ikke chokere folk er sindssyg. For gameplayet skal bruge følgende indstillinger på computeren: OS Windows (2K/XP/Vista/7) processor Intel Pentium III 1. 2 GHz; DirectX 9-kompatibelt. 0, RAM 256 MB. Som for internetforbindelsen, skal det være på mindst 128 kbps.

Tja, hvis formaliteterne er afgjort, er det tid til at gå tilbage til den parallelle dimension kaldet Space Abode. Fanget i en fjern fremtid, bliver du nødt til at vælge en side, for hvilke der ikke skam at give al deres styrke og begynde at indsamle energi af kosmos, der vil hjælpe genoplive en af ​​de gamle Arkov (for retten til at eksistere, og at du har besluttet at kæmpe), således at han til gengæld drej besejret Chaos magten. Dig til at forstå essensen af ​​selve spillet, og alt faldt på plads, så lad os vende tilbage til historien. I en verden, hvor du var tilstrækkelig lang tid anarki. Pre-eksisterende løb af enorme robotter, efter at vågne glemsel, opdagede en forfærdelig billede: Kongeriget frygtelige kaos. Ancient Arkov der kom til livet kun tre. Det er magt, visdom og mod. Men styrken af ​​alle af dem er på randen af ​​udmattelse. Hårdt brug for energi i universet, men det er ikke nok for de tre giganter. Tilhængere af hver af robotterne vakte besluttet enhver pris at gendanne til et normalt liv er hans idol. Knyttede udmattende kamp. Efter hver fraktion mener, at det kan besejre Chaos robot og bør overleve for enhver pris. Repræsentanter for de forskellige fraktioner er ikke villige til at indrømme hinanden, og den kosmiske energi, som er så nødvendig for hver af indbyggerne i den fantastiske verden, bliver den største synder af uenighed.

Så i spillet er tre Union: Bradin, hvor mod og loyalitet over alt andet, Wizard, hvis tilhængere betragtes som den mest intelligente og slagsmål foretrækker at stole på en velgennemtænkt strategi og Dostreks der mener, at enhver vedholdenhed kan brydes ved brute force. Når du foretager dit valg, en anden strategi, du får din første sæt af robotter. Ja, du læste rigtigt, CosmicBreak spiller du styrer ikke én, men flere robotter. Mere præcist vil du have hele gruppen, som ligger i en privat garage. Og ved den måde, blandt de robotter, du kan vælge en kaptajn. Generelt er der fire typer af robotter, og de adskiller egenskaber. Så Air robotter prale stærke acceleratorer og fremragende manøvredygtighed. Robotter Jorden typen uovertruffen i nærliggende kampe og forskellige evne til at bevæge sig hurtigt. Artillery typen robotter skinne under varierede angreb. En Web crawler typen Understøtter den mest afbalancerede og har sådan en funktion som evnen til at reparere fyr. Endvidere er alle forskellige dimensioner af eksisterende robotter. S, M & L - det er tre størrelser, som blot har brug for at blive taget i betragtning, når du opgraderer, samt under våben valg.

Spil CosmicBreak giver brugerne modes såsom Arena, missioner og quests. Hver af dem er interessant på sin egen måde, og uanset hvad du kommer fra, vil ikke være kede! Hertil kommer, i løbet af spillet kan du chatte med andre spillere. Der for, at særlige stemme og tekst chat. Kort sagt, har du mulighed for at bruge din tid rig til at give en masse sjov! Har et godt humør!

 

Cosmic Break online registrering

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags