Cyber ​​Monster

Alternative navne: Cyber ​​Monster

Spil Cyber ​​Monster - stort projekt for en klasse af fritid. Hvis du ønsker at give dig selv at slappe af og ikke tænke på noget, du har brug for dette er spillet. Simpelt, men alligevel interessant og godt tegnet, og som har et plot. Vores dom - store "en casual" spil. Ser man på tidsplanen, kunne man tro, at dette projekt er for de små. Imidlertid har voksne gentagne gange indrømmet, at Cyber ​​Monster hjælper dem med at slappe på computeren efter en hård uge på arbejde.

History of Cyber ​​Monster online sjov og spændende. Det fortæller os om den verden, som hundreder af år siden jaget Mørk Drage. Drage gik til kontinentet og spredt over hele landet med de stykker af deres vrede. Så han ønskede at etablere kontrol på grund af onde kræfter. Jo flere skabninger på kontinentet inficeret af "vrede", jo større fare for udsatte indbyggere i kontinentet. Alle racer, der findes i verden, besluttede at forene at besejre fortrylles af en ond drage. De følger gennemførelsen og i sidste ende alle de gode mennesker i verden formår at redde sin verden fra det onde. Men profetien siger, at den mørke Drage kan vente hundrede år ...

Fordi dette spil online, er det absolut at begynde gameplay Cyber ​​Monster tilmelding er nødvendig. Hidtil har projektet ikke indebære en tilpasning interface for russiske brugere, men al kontrol præsenteres enkelt, således at beskæftige sig med de særlige forhold i spillet, og med princippet om udfyldelse af formularer, vil være let.

For at registreringen er startet, skal du følge linket «Start spil», som ligger i den øverste venstre del af spillet.

Det vil åbne en tilmeldingsblanket, udfylde det, kan du begynde at spille Cyber ​​Monster. Du bliver nødt til at indtaste dit brugernavn og adgangskode til ny brugerregistrering.

Hvis det ønskes, kan hver nybegynder bruge til at logge ind på din projektdata i en af ​​de sociale netværk. Så vil du være i stand til at registrere ved hjælp af en konto i Facebook, Google, Yahoo, Paypal, som i væsentlig grad kan fremskynde registreringsprocessen.

Ved at tilmelde dig, kan du begynde at spille spillet Cyber ​​Monster. Et hundrede år er gået, og den onde mørke Drage rejser sit hoved igen. Menneskeheden er inde i en periode af forfærdelige mutation. Og beslutter at kæmpe med fjenden Angels, en gruppe, der førte til Sentinel at rejse.

Hver spiller vil være til rådighed til at vælge fra forskellige klasser af tegn, blandt hvilke der er:

Krigere. Har ekstrem magt og kraft, alle de kampe de har ledende stillinger. De er i stand til at imponere selv den mest magtfuld fjende.

Magee. Disse tegn har utrolige magiske kræfter. De kan ramme nogen fjendtlige styrker, men samtidig ejer forsvar - deres svage punkt.

Præster. Disse helte er i stand til at helbrede deres holdkammerater og støtte dem i kamp.

Rangers. Rejsende med erfaring. De finder det svært at være lang tid i ét sted.

Skynd dig! Det vil være interessant, udover at spille gratis Cyber ​​Monster kan være nogen.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags