Truckers 2

Alternative navne: Truckers 2

Truckers 2 spil, der kombinerer elementer af racing ikke kun usædvanligt, men også mere økonomisk strategi.

Download Truckers 2 er muligt på ethvert websted, der giver en sådan mulighed. Dybest set downloade spillet fra torrent. Du kan Truckers 2 spil download i flere formater:

1) Expanded Edition til PC. Bestseller.

2) Expanded Edition til PC. Ændret version.

3) Standard Edition til PC.

Afspil Truckers 2 Du vil ikke overse følgende objekter:

1. Benzinstationer - på en tankstation, du vil fylde i overensstemmelse hermed din bil.

2. STO - her vil du reparere biler eller bare for at forbedre dem.

3. Tank gård - et sted, hvor du vil tage belastningen, og sende til den angivne placering (for eksempel brændstof til gas station). Gennemføre denne type last skal meget omhyggeligt, da de kan eksplodere. Hvis du vil tage det med succes, vil du få en masse penge.

4.. Brændstoftanke - er særlige objekter, der er i forskellige steder. De er præget af en indskrift «Fuel». Med dem kan du fylde din bil benzin pris nedenfor. Tanks generelt placeret langt fra tankstationen, så du vil være mere hensigtsmæssigt at tanke dem.

5.. Reference-kiosker - genstande, der er ved siden af ​​terminalerne lagre. I dem kan du lære om alle transport og fragt, som i øjeblikket er ved at blive udarbejdet, og derefter vælge de bedste varer.

6. Semi - objekter, der primært på grøftekanter eller i bygderne. De er gratis. Trailers brugt til at transportere gods på særlige traktorer. Spillet har en særlig traktorer, som er kun egnede matchende trailere. Standard påhængskøretøjer ikke vedhæftet.

I Road Truckers 2 indbyrdes relation alle bosættelser. Alle disse er angivet på et kort. Ud over de vigtigste veje i spillets Truckers 2, er der også en skjult vej. På dem kan du få, hvis delkomponenter til side med de udpegede veje.

Simulator Truckers 2 indeholder flere tegn:

1) Neutrale chauffører - du kan møde dem på vejen eller på parkeringspladser.

2) Politi - deres lastbiler - er BMW, samt flere fly. Politiet straffer chauffører, der bryder reglerne: ride på stjålne køretøjer, der transporterer stjålne varer. Hvis du laver et brud i politiet, vil du blive beordret til at standse. I tilfælde af lydighed, du udstedte en bøde. Hvis du ikke stopper, så jagten begynder for dig, og derefter åbnede ild.

3) Bandits - move på planeten. De kan stå på sidelinjen, tilbyder dig snakke. Hvis du stopper, de tager væk fra dig varen. Har banditter Du kan købe en stjålen bil eller bede om at stjæle varer fra en konkurrent.

Truckers 2 spil giver dig mulighed for forskellige typer af køretøjer:

1) Traktorer - 13 modeller.

2) Varevogne - 9 arter.

3) Biler - 12 modeller.

4) Bus.

Truckers 2 spillet er meget interessant og ganske usædvanligt. Det er, hvad der gør det endnu mere attraktivt!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags