Diablo 2

Alternative navne: Diablo 2

Diablo 2

Diablo 2 spil er en fortsættelse af den første del af spillet Diablo. Dette spil er designet i stil med handling.

I begyndelsen af ​​det spil, du nødt til at vælge hyler karakter klasser, som hver er kendetegnet ved sine egne evner og egenskaber. Gennem spillet vil du nødt til at udvikle sin karakter, for at øge dens ydeevne. Hovedformålet med spillet er at ødelægge monster kaldet Diablo. Når du ødelægger det, vil du få mulighed for at spille på et mere komplekst niveau.

Hent Diablo 2 kan du fra den officielle hjemmeside for spillet eller med en fan-site. Du kan også spille Diablo 2 gratis download via torrent-fil.

Du kan registrere dig gratis i Diablo 2. For at registrere online, skal du angive:

1) hans navn og køn.

2) E-mail-adresse og fødselsdato.

Diablo 2 tegn er inddelt i syv klasser. Spil Diablo 2, kan du bruge en af ​​personerne:

1) Amazon - har magiske kræfter, kender magi. Når niveauet for sundhed stiger hurtigere end manna. Hendes arme - det spyd, dart, buer og pile.

2) Necromancer - er en karakter, der har nekromanti. Det giver ham mulighed for at kalde de døde: skeletter og golem. Også han kan bruge forbandelse, der kan svække modstandere. De har et højt energiniveau og dygtighed, er imidlertid på et lavt niveau - vitalitet og styrke. Mann stiger meget hurtigere end sundhed.

3) Barbarian - er en karakter, der bruger en kamp kampråb. Han er stærk kun i nærkamp. Det er bedst til at klare to våben på en gang. Barbarian kan ødelægge fjender og anvende deres super-jumping. Energi, det er svagt, men styrken og vitalitet er på et højt niveau. Healthcare vokser meget hurtigere end antallet af mana.

4) Paladin - er en karakter, der har auraer. I sin ordre omfatter beskyttende og stødende aura. Sine våben er stærke slag. Palladin har lidt energi, men den styrke og vitalitet af det modsatte. Sundhed og semulje faktisk vokser lige.

5) Sorceress - er et tegn, der har elementerne. Hun er betinget af: lynnedslag, brand og kulde. Meget høj effekt på Sorceress energi og smidighed. Men styrken og vitalitet er på et lavt niveau. Manna dobbelte end antallet af sundhed.

6) Assassin - er en meget vanskelig karakter. Det kan forårsage hans skygge og sæt fælder med deres magi. Healthcare vokser meget hurtigere end antallet af mana.

7) Druid - er en universel karakter. Ved hans kommando er dyr og fugle. Han kan forvandle sig til dyr. Ud over ham underlagt to elementer: ild og kulde. Semulje vokser meget hurtigere end sundhed.

Og så at begynde at spille, skal du først Diablo 2 spil klient download, og derefter installere den. Og så vil spillet Diablo 2 giver dig en masse uforglemmelige følelser, som du kan dele med dine venner.

Spil Diablo II - kun for rigtige, modige gamere.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags