Eredan ITCG

Alternative navne: Eredan ITCG

Spil Eredan - ny, men allerede elsket af millioner af gratis browser baseret kortspil. Hun bevæger spilleren fra virkeligheden ind i en usædvanlig magisk verden, hvor du kan være hvem som helst - en stor kriger eller troldmand handel simpel borgerlig eller tryllekunstner. Spillet fanger bogstaveligt talt fra det første sekund, som er meget spændende i en drømmeverden. Trods det faktum, at spillet er erklæret som et kort, en lang række bevægelser er det simpelthen fantastisk. Og det hjælper til at give en verden af ​​fantasi og en utrolig mængde af spillets moves.

Krav til spillet er meget simpelt:

1.                        Adgang til internettet med en hastighed på mindst 500 K / sek.

2.                        OS - XP, Vista, 7 eller lignende.

3.                        Hukommelse til mindst 1 GB.

4..                        Videokort og lydkort.

5..                        Minimum lederevner skriver kabale spil.

Spilleren vil finde noget for enhver smag - for eksempel, at indsamle kort og helte, handel med andre spillere spil, deltage i turneringer, spil og mange spil. Eredan ITCG online - mere end 700 kort, som vil sikre de utallige kombinationer. Og så - alle mekanik af spillet er designet til, hvad du skal kigge efter kort og kombinere dem, og at ændringer

Hvis du beslutter at deltage i indsamling, være forberedt på det faktum, at du nødt til at se simple og komplekse kort, sjældne og almindelige, og så

Selv i dag, millioner af spillere tilbringer mange timer på kortspil. Og hver dag er der mere og mere. I registreret Eredan ITCG simple også er gratis. Det eneste, der kan komplicere en smule af det - er fraværet af den russiske version. Du bliver nødt til at spille en rudimentær kendskab til engelsk.

Spillet interface er enkel, venlig og samtidig intuitiv, så der ikke er arbejde til at forstå, hvad de skal gøre og hvordan. Udviklerne formået at ikke blot skabe et fantastisk spil, men samtidig give input til det på to måder - blot registrere eller indtaste via Facebook (Facebook).

I begyndelsen af ​​spillet hjælper afregne pige Amnesia. Og uddannelsen består af kun tre trin. Men forfatterne hævder, at der bør lægges særlig vægt på det første skridt. I det i kamp mod to ulve er en helt. Det er her, vi er nødt til at finde ud af, hvad er de spørgsmål, og hvordan de spiller. Efter dette, skal du beskæftige sig med løbene, fordi helten kan tilhøre en af ​​flere racer - mennesker, alfer, bæster, udøde etc. etc. Desuden vil hver karakter være bundet til klassen. I deres spil, for få - oplevet hård kriger, langfingret Marauder kloge præst. Der er også ordenen, der er ansvarlige for specialiserede kompetencer.

Den anden fase af uddannelse bliver nødt til at kæmpe med soldaterne. Afspil Eredan ITCG er også interessant, fordi det altid er nødt til at spille med rigtige helte, lære af dem kunsten af ​​kamp og dermed gøre deres egne beslutninger, finde en vej ud af vanskelige situationer.

I Eredan ITCG spille kan være uendelig, da der ikke kun vil samle indsamling, men også gøre deres egne dæk, og så en kombination af etc. Desuden spil butik for at købe dyre og værdifulde kort, hurtigt pumpet helt.

 

Eredan ITCG online registrering

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags