Europa 1400

Alternative navne: Europa 1400

Europa 1400 online - en gratis browser-baseret spil, hvor du kan oprette din egen dynasti. Her kan du være en vanskelig købmand og respekteret herre, eller quirky skurk ...

Europa 1400 er tilgængelig online på enhver browser og installere spillet kunden ikke skal nævnes!

For at komme ind i spillet, skal du Registrer Europa 1400: registreringsfelterne på startsiden vælge en spilserver, indtaste navnet på din fremtid dynasti (spiller navn), din e-mail. postadresse (e-mail) og adgangskode. Så accepterer Vilkår for spil, og i denne registrering i Europa 1400 spillet slutter, går du til en ny side, kan du oprette et billede af helten. Her kan du vælge sex af den karakter, en avatar og tildele den et navn. Hvis du klikker på fanebladet "Master" kan vælge deres dynasti emblem og hans første workshop, følgende områder: Master Cartridge, videnskabsmand og Rogue. Nu, hvis du er klar til at starte spillet, skal du klikke på "Start Game" og komme ind i spilleområdet!

Din karakter har seks talenter: Håndværk, veltalenhed, Darkness, Viden magi, kamp og forhandlinger. Forbedre disse talenter kan bruge artefakter. Maksimal transport - 100.

Udover talent, er det muligt i spillet til at vælge et erhverv Alchemist, Farmer, Thief, Priest, røver, ejer af værtshuset, smed, tømrer eller Weaver.

Online spil Europa 1400 byder på fem steder i byen, som vil finde sted i hovedspillet. De er: District mestre, Neighborhood taverner Gangster distriktet, skov og District forskere. I disse placeringer din karakter kan tage missionen (quest opgaver).

I første omgang vil din karakter nødt til at samle ressourcer eller købe dem på markedet (ressourcer i spillet er forskellige, afhængigt af retningen af ​​studiet). Med de ressourcer, hans værksted kan du producere varer, som derefter kan sælges igen på markedet, og for de penge til at bygge endnu flere workshops (du kan bygge 4 workshops) og udvide driftspersonalet.

Vigtigt! Hvis du er utilfreds med din mester, kan det blive ødelagt.

Online spil Europa 1400 er en vigtig handelspartner hub for alle typer af varer, dette marked. Her kan du købe, sælge, administrere, transport og tigge (hvis der er dette behov). Spillet har sin egen valuta - guld. Ud over guld findes der Rubiner, som kan sælge for "rigtige".

Sammen med udviklingen af ​​hans bopæl (bopæl kan udvikle sig gennem udvidelser og forbedringer), vil din karakter lære talenter og typer af handel og planen intriger.

Spil online spil Europa 1400 kan, med deres spioner, der vil overvåge de andre spillere, og indsamle beviser mod dem.

Europa 1400 online spil har sådan en bygning som rådhuset. Dette er det sted, hvor det politiske liv i byen: Der er lovbøger gennemgå kontorer og retssalen. Her kan du købe titlen (det øger dit omdømme, og der er behov for visse positioner og udvidelser boliger), eller lave en anmodning til den nye bygning.

Europa 1400 Online tilbyder dig opbygge økonomisk imperium ved hjælp kunsthåndværk, blive en dygtig forhandler og stige op til den politiske Olympus. Have en simpel hytte i spillet det kan omdannes til slottet. Alt vil afhænge af din indsats.

Spil online spil Europa 1400 er mulig, gennem handel med andre spillere direkte, gennem lageret. I dette tilfælde vil du stadig nyde godt af priser, der er uafhængige af markedet.

Nå tilstrækkelig indflydelse og rigdom, kan din karakter gøre en politisk karriere. Tilstedeværelsen af ​​forskellige positioner for at give ham de privilegier og bonusser, der giver mulighed for at styrke virkningen og knuse deres konkurrenter.

For at spille i Europa i 1400, kan du deltage i lauget eller ved at oprette din egen. Med hjælp af Guild, leger med andre spillere, kan du opnå mere i spillet ...

Spillet har en tre-dimensionel grafik, så i Europa i 1400, vil spille ganske pænt!

Da spillet er ganske mange forskellige funktioner, der bedst beskriver ikke tilbydes. Bedste løsning ville være Europa 1400 registrering, hvorved stand til at se alt!

 

Europa 1400 online registrering

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags