Fairy tail

Alternative navne: Fairy Tail

Game Fairy Tail - en fantastisk fantasy

Bliv ikke træt af at blive overrasket af udviklere, der er i stand til at opfinde magiske verdener, genoplive dem ved hjælp af mærkelige væsner, magi og naturlige elementer. De tvinger dem til ikke blot at fungere, men også at harmonisere med hinanden: At etablere kontakter, skændes og få venner, give og udføre ordrer, undertiden kæmpe, til tider handle eller vokse noget.

Fantasy browser spil Fairy Tail med multiplayer mode er en af ​​disse kreationer af spillerne i spilrummet. Det er lavet i stil med anime, og det er en anden grund til at undersøge det til dem, der ikke er ligeglade med de store øjne helte.

Den opholdstilladelse

Investorerne i Fiore-rige, der ligger på den vestlige halvø af Jordens territorium, er glade for at se dig i rollen som en ny bosætter. Her i verden og venskab lever 17 millioner guider, men nogle gange er der kontroversielle punkter, der fører til rivalisering og konkurrence.

. Deres vigtigste job er magisk handel. Alle eksisterende guilds og frie skabere er underlagt Magic Council, som kontrollerer økonomi, udsteder opgaver og styrker. For at spille i Fairy Tail skal du gå gennem testen og få en dedikation.

Den første, enkleste test bliver Fairy Tail registrering:

  • E-mail-adresse
  • Password
  • Password Confirmation
  • Bruger konto

Eller log ind gennem Odnoklassniki, VKontakte, Meil. ru, fesbuk, slutte sig til en gruppe af spillere interesseret i spillet. Når du modtager dit pas, navngiv dit køn og navn, og vælg også de evner du er interesseret i at blive en af ​​4 klasser helte:

  • Den elementære magiker - vokset alene, lidt tilbagetrukket, men målbevidst. Ejer kraften i fire elementer af naturen.
  • Dragon Killer kender hemmelighederne i gammel magi og ved, hvordan man kæmper drager.
  • Trollkarlen er nyttig i at genoplive magi, når det er nødvendigt at konfrontere forskellige fjender, og han har ikke lige i de forreste rækker i angrebet.
  • Summoneren kan ikke prale af fysisk styrke, men har lært at kontrollere stjernerne og opfordrer nu deres styrke i kampe.

Let op til et nyt sted

Når man vælger den magiske karakter, der er repræsenteret i mandlige og kvindelige guises, må man tage højde for, at alle efterfølgende begivenheder, udviklinger og partnere er forbundet med dette.

Den eneste uændrede er heltenes konstante udvikling gennem aktiv deltagelse i byens liv, udførelsen af ​​opgaver, akkumulering af egenskaber og nye talenter. Du skal bruge godt udstyr og ægte venner, mere nyttige staver og allierede i tilfælde af en farlig situation.

Ingen har annulleret spilvalutaen, for hvilke nyttige genstande der købes, og udviklingen af ​​talenter accelereres, og redd derfor krystaller med penge i store kampe, små opgaver og ved daglig ophold i iPlayer Fairy Tail.

Fill score vil hjælpe Siege, Slaget ved Butikken, Paradisets Tårn, deltagelse i, som indebærer firmaet med andre guildmedlemmer. Efter registrering vil du bestå en ung tryllekurs kurser og prøve din styrke i et træningsslag, for hvilket du stadig vil modtage en incitamentbelønning.

Jo mere du studerer, jo bredere er dine muligheder, men det mest behagelige er, at nybegyndere får obligatoriske gaver i den første uge, og hver dag er de mere betydningsfulde. Længden af ​​ophold online er også bemærket.

Passing niveauer giver en anden opdagelse. Snart vil du kunne begynde at udstyre helten, vælge udstyr i menuen, så magi vil være tilgængelig, du kan opgradere dine våben i smeden, forbedre deres funktioner, og "lære" -knappen giver dig mulighed for at uddanne personlige karakteristika.

 

Fairy tail

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags