Faor

Alternative navne: Faor Online, FAOR

C I dag ser vi på verden af ​​usædvanlige FAOR. FAOR online - det MMORPG (MassiveMultiplayerOnlineRole-PlayingGame), som kører i browseren uden at installere yderligere software, patches eller klienter. O nlayn spil Faor i Udfør i en ånd af fantasy, med karakteristisk er hendes originale og unikke sans for humor. Spillet har en enkel, intuitiv brugerflade og store grafik.

Så begynde at fordybe sig i den fabelagtige verden Faor online, er vi nødt til først og fremmest registret. Deltag i spillet er ganske enkel og FAOR praktisk talt ikke give problemer, men vi beskriver registreringsprocessen igen. Efter at klikke på "Tilmeld" på forsiden af ​​hjemmesiden vil blive bedt om at indtaste dine personlige login-oplysninger. Du skal indtaste adressen på den postkasse, hvorigennem kommunikation vil være med os, skal du vælge en adgangskode og vælge et hemmeligt spørgsmål at nulstille din adgangskode, hvis du glemmer. Du skal også angive brugeraftale aftale med online spil FAOR og overholdelse af reglerne i selve spillet. Selvfølgelig, læse teksten til de aftaler, du kan gøre en overgang på det relevante link. I tilfælde af succesfuld registrering vil du blive ført til oprettelsen karakter side, hvis der er en uventet situation (for eksempel valgt postkasse optaget), vil du blive bedt om at indtaste andre data. FAOR online spil er en af ​​de første, hvor du kan vælge udseendet af afspilleren, så farverige muligheder. Du kan oprette et tegn, at bruge et par tweaks

Character klasse, der definerer den stil af spille tegnsæt af våben, samt karakteristika helten. I spillet er der 5 af de klasser "Warrior", "Morder", "Priest", "Mage" og "Ranger". FAOR online spil giver en fair fordeling af klasser, såsom Warrior nemt klarer de mordere og Rangers, men angrebet magikere og præster påfører ødelæggende skader fra hvor soldater er sårbare. Samtidig præster nemt overmande magikere angreb, som beskytter dem en kraftfuld magisk skjold. Warrior vil være opbrugt i en kamp med en præst ved evnen til at helbrede sig selv fra Priest. Online spil FAOR ligeledes indeholder alle de andre karakterer styrker og svagheder. Også hver klasse har sin egen gren af ​​klasse færdigheder - specifikke færdigheder.

- Navn: vælge et entydigt kaldenavn bruge de latinske eller kyrilliske tegn.

FAOR Registrering giver mulighed for at tilpasse udseendet af at bruge flere muligheder for at vælge, som vi kan reagere på sig selv eller at overlade afgørelsen til computeren. Ansvarlig for udseendet af

- Formen og øjenfarve.

- Form frisurer.

- Hår.

- Form skæg. (For mandlige tegn)

- Hudfarve.

- Farven på tøjet.

Færdig med at vælge funktioner i karakter, så klik på "Opret" knappen.

FAOR online-registrering ikke tager meget af din tid, så du skal ikke være bange for højt ordet "registrering".

Spil spillet online kan du FAOR fra enhver computer, der har adgang til internettet, fordi systemkravene er så små, at nu næppe opfylde en computer, der ikke opfylder dem. Mere vænne sig til grænsefladen af ​​spillet, som vi har at arbejde. Der er mange funktionelle vinduer og rullemenuer. For at spille spillet online FAOR vi nødt til at huske nogle relevante elementer i grænsefladen. Under skærmen er knapper for adgang til vigtige kontroller. Her vil vi se adgang til de færdigheder af den karakter, hans rygsæk, kort eller en liste over quests osv. Character information viser niveauet af livet, mana, erfaring, samt et portræt af den karakter. Ved hjælp af chat du vil være i stand til at spille FAOR kommunikere med andre spillere i gruppen til at organisere slagsmål eller konfrontation 1 mod 1.

Nu Detaljer om FAOR verden, er en af ​​verdener af den ligevægt, der er rige Harmoni og bunden af ​​verdener. Det er hjemsted for mange forskellige væsener af forskellige racer. Her kan du møde folk, magiske alfer fra Enchanted Forest, hvis du vil kan du se foden beboere - gnomer og dværge, samt tvær orker, som er involveret i jagt, fiskeri og andre fiskerier.

I FAOR ét stort kontinent, som strækker sig fra vest til øst. Ocean vand omkring ham, selv om ingen ved, om der er andre øer og kontinenter i denne endeløse vandområde. Ved midten af ​​jorden voksede kun massivet - toppen af ​​Dragon, der gav ly i deres rock-gnomer og dværge. West ligger plateau og den østlige del af Arcadia - landet er besat af tropper Hunt mørkets kræfter. FAOR giver dig mulighed for at spille og glemme alt om det grå liv i den virkelige verden hver dag og til at fordybe dit hoved i konfrontation af de fem løb, der er et sted, præcis hvor din karakter.

 

Faor online registrering

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags