Far Cry 3

Alternative navne: Far Cry 3

Far Cry 3 - et computerspil i genren af ​​open-world FPS med elementer af RPG. Far Cry 3 spil involverer en rejse for at overleve på øen, et tropisk paradis på Jorden, Hand Island. Spil glæde sine fans adgang til en ikke fjern 2012. Dette er den tredje del af sådan en interessant historie af spil Far Cry. Men er det ikke en efterfølger, fordi det har intet at gøre med de tidligere dele, bortset fra at handlingen foregår i alle de spil på øerne, i junglen. Spillet vundet popularitet, måske ikke som sin forgænger. Din helt vil ikke kun konfrontere fjender. Generelt leg stande.

Skynd dig at besøge stedet og hente Far Cry 3. og før det har ikke glemme at læse op revisionen og se videoen - anmeldelser. Og så kan du downloade spillet og Far Cry 3.

Afspil Far Cry 3 vågen på øen, der kom til hvile med sine brødre og venner. Men ikke med held komme i hænderne på de rebelske stamme lokale pirater.

Når du flygte med sin bror, du formår at flygte, og din bror dør. Og du løber ind i pirater, der modsætter organisation - lokal modstand.

Som et resultat, får vi følgende i spillet tegn:

• Jason Brody,

• Waas Montenegro

• Grant Brodie,

• Dennis Rogers,

• Lisa Sne;

• Oliver Carswell;

• Keith Ramsey,

• Daisy Lee,

• Riley Brodie,

• Sam Baker.

Jason Brody - spillets hovedperson. Ikke rigtig klar over, hvad der er i stand til i kamp.

Waas Montenegro - i spidsen for en bande af pirater, meget grusom.

Grant Brodie - du har en ældre bror Jason. Waas dræber ham.

Dennis Rogers - lederen af ​​opstanden, der bliver af Jason ven.

Lisa Snow - elskede Jason. Skæbne afhænger af dit valg, ender spillet.

Oliver Carswell - en ven af ​​hovedpersonen.

Keith Ramsey - ven Jason.

Daisy Lee - pige Granda.

Riley Brodie - du har en yngre bror til hovedpersonen.

Sam Baker - fortrolig med spion spil og bliver en følgesvend for Jason.

Som et resultat, vil Far Cry 3 missioner, der vil opstå i din måde være knyttet til opfyldelsen af ​​det vigtigste mål - befrielsen af ​​øen fra pirater til at hjælpe modstå.

Og jeg har givet dig til at hjælpe Far Cry 3 våben i mængden af ​​omkring 39 arter. Det er kraftig nok til at forsvare øen.

I spillet kan Far Cry 3 spille i flere modes: single-player, multiplayer og co-op. Cooperative giver dig og dine tre andre kammerater til at udføre bestemte opgaver. En henholdsvis multiplayer mode indebærer hold af helte også relateret til netværket.

Der forudses også, efter eget valg, to måder at udvikling af begivenheder i slutningen af ​​spillet. Liv afhænger af mange tegn.

Spil Far Cry 3 behager fremragende grafik til bedre overspisning reality begivenheder. Og musik tyndet fuldender det samlede billede af begivenhederne i spillet.

Beboere på øen måtte hjælpes, fordi du selv føler had og vold mod personer pirater. Kun du og dine kammerater, og der er ikke nok. Skynd dig at slutte strømmen af ​​begivenheder.

Vellykket gameplay! Tak for din opmærksomhed!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags