Farmtastic

Alternative navne: Farmtastic

Spil Farmtastic - dette er en interessant browser-baseret spil, som er baseret på princippet om simulatoren.

Farmtastic online - det er et af de mange spil i gården, hvor du er nødt til at beskæftige sig med, ikke kun landbruget, men også i andre aktiviteter.

I Farmtastic registreringen ikke er et vanskeligt skridt, hvorefter du begynder at spille Farmtastic. For at registrere, skal du gøre følgende:

1. Find spil site Farmtastic.

2. Venstre på hovedsiden kan du se tilmeldingsblanketten. To sub form, vælge « Register ».

3. Skriv dit brugernavn.

4.. Indtast din e-mail-adresse.

5.. Skriv adgangskoden til spillet. Prøv at gøre din adgangskode så pålidelige som muligt.

6. Vigtigt! Ved registrering accepterer du at alle regler i spillet.

7. Klik på « Register » ..

Afspil Farmtastic Du vil blive via en Internet browser. Derfor, før du tilmelder dig skal du have en god internet-adresse problemet: kontrollere hastigheden på internettet, er det ønskeligt, var 100 megabit per sekund.

I Farmtastic spille du vil, når de står med en række arrangementer i spillet. Som landmand skal du passe på jorden og dit hjem, dyr og udføre forskellige opgaver ene efter den anden.

I simuleringen du er fri Farmtastic købe forskellige produkter. Først, vil du have et lille stykke jord, som du er nødt til at tage sig af. Du bliver nødt til at malke køerne, grave i snavs, til høst - det er alt sammen en del af hverdagen. Det arbejde, du gør hver dag.

Som en professionel landmand skal du slå din værftet til en lille gård imponerende. Ved hjælp af en stor mængde af indsats, vil du snart få et raise og udfylde alle de nødvendige arbejde på gården. Derudover skal du holde styr på deres dyr og fugle på gården. I dit arbejde tidsplan, selvfølgelig, også malke køer, fordi kunderne ikke vil bare friskplukkede grøntsager, men også frisk mælk fra glade køer. På en gård i Farmtastic der er utallige opgaver. Du kan så hirse, og derefter male det til mel og sælge.

Gården Farmtastic præsenterede farverig grafik. Du er nødt til at bevise dine færdigheder i at arbejde med dyr, og være opmærksom på det faktum, at alle dine planter trives - alt sammen i en tegneserie stil. Først efter at gøre et stort antal job, du kan få en god høst. Du vil lære en række opgaver, der venter dig på din gård Farmtastic. Du bliver nødt til at engagere sig i investering på gården.

Farmtastic online kan du fokusere på din virksomhed, udvikle og forbedre deres territorium.

En masse tid skal gives til plantning grøntsager og frugter, samt høst.

Du kan købe en bred vifte af bygninger og til at producere varer til salg.

Farmtastic online utvivlsomt gerne, hvordan alle de voksne og børn. Tilmeld dig i spillet og gjorde sit lille plantage.

Slå din lille ejendele i en enorm velstående gård. Surprise af alle deres erfaringer og resultater i spillet.

 

Farmtastic online registrering

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags