FIFA 14

Alternative navne: FIFA 14

Spil FIFA 14 - en sports simulator fodbold relateret, kræver anvendelse af taktik. Projekt fra skaberen af ​​en serie af spil - EA Canada. I sammenligning med den foregående spil Fifa 14 har en række forskellige fordele. Fokus i spillet er på teamwork, og brugen af ​​taktik. Fordelene ved projektet er fremragende bold fysik og realistiske strøg, hastighed drible, og forskellige teknikker til drible, også mulighed for at udføre snoninger passerer, fuld ægthed kontrol over situationen i løbet af spillet, og den hurtige udvikling i form af karriere vækst. Dine modstandere har intelligens, så kampen virkelig interessant og rig. Gennem masten er en følelsesmæssig belastning, og fra hver sejr er endnu sødere. Også, at være en del af FIFA 14 ligaer, kan du diskutere erfaringer med den samme fodbold-gale nick, til at interagere med jævnaldrende, udtrykke sin mening om ethvert spørgsmål. Tilstedeværelsen af ​​en social komponent gør gameplayet er ret sjovt, fordi du ikke føler dig afskåret fra verden, men tværtimod - føler, at du er midt i de hotteste begivenheder. Hvis du kan lide spil af lignende emner, bør du helt sikkert downloade FIFA 14, at fordybe sig i atmosfæren i en stor sport, og dermed lysne de lange aftener af interessante aktiviteter.

Low systemkrav giver dig mulighed for at downloade Fifa 14 alle udfordrere. Når installere spillet på din pc, kan straks komme ned til erhvervslivet. Du bør stræbe efter at opbygge en karriere, og dette bidrager til hver ny sejr. Betyder, at flere kampe, jo bedre er dine chancer. Vil bare sige, at FIFA 14 er til rådighed til at spille i forskellige tilstande. Ny er den eneste. Denne sæsoner spille sammen. Ideen er, at du kombinerer deres indsats med en ven og kamp mod den samme modstander duo. Andre tilstande, du bør være bekendt med de tidligere spil. Vælg en, der vil være som: online sæsoner, hurtige kampe med AI, offline karriere coach og spiller venskabskampe. Ud over at deltage i spil kommer opslidende, men i sin egen spændende træning. Det var under den uddannelse, du vil slibe nye færdigheder. Uden dette vil bare ikke gøre. Og en anden dejlig øjeblik. Installation af FIFA 14 på PC, kan du udvikle og forbedre sit netværk af spejdere. Fristende tilbud, er det ikke?

Og dog, før du starter i fuld kraft for at spille Fifa 14, bør du forstå nogle af elementerne. Du skal være opmærksom på deres evner. På grund af det faktum, at udviklerne har arbejdet på en række forbedringer, FIFA 14 PC giver mulighed for følgende: ". Krave" curling bolden rammer afstand, en lav-flyvende bold, der forvirrer målmand spark for Og også du kan bruge en kombination leg og held udspille modstanderne position. Da spillerne nu kan ændre bredden af ​​banen og vælge den tilgang vinkel bolden bliver spillet virkelig stormfald fra realistisk. Tænk over hvert skridt, vel vidende at forvrænget bane af bolden ikke vil svigte her, fordi det svarer til den virkelige fysik søgning. Kom hurtigt i Fifa 14 hold og få glæde af den gameplay. Held og lykke!

 

FIFA 14

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags