Gallendor Battlegrounds

Alternative navne: Battlegrounds

Gallendor Battlegrounds online - unik gratis browser baseret strategi, som spillerne har mulighed for at arbejde med virkelige mennesker. Company Quest for Gallendor gider at skabe et spil, der kan være tilgængelige for alle. For at komme til den fascinerende verden af ​​middelalderen, behøver vi kun kontrollere Gallendor Battlegrounds. Hvis din computer opfylder minimumskravene til systemet og har en internetforbindelse, deltage Gallendor Battlegrounds løbet af få minutter. Du behøver ikke kræve yderligere installation eller downloade spillet klient. Deltag i spillet Gallendor Battlegrounds vil ikke forårsage nogen problemer, da du blot skal indtaste følgende oplysninger:

1) Character Navn

2) Password

3) E-mail

Register Gallendor Battlegrounds vil blive afsluttet ved at trykke på den passende knap, og du vil blive en indbygger i den grusomme verden, der vil erobre gennem hans snilde og kløgt.

Online spil Gallendor Battlegrounds - en måde at vise sin strategiske og økonomiske tænkning, hans mod og udholdenhed, en chance for at hæve sig over de andre spillere, der beviser hans modstandere, at du er kommet her for ingenting. Du vil Gallendor Battlegrounds spiller gennem forskellige tests. Ledelse enorme hære, vil du deltage i episke slag. Det er muligt, at over tid, har du skabt et imperium kendt for sin styrke og utilgængelighed. Main pålideligt styrke Slot - en bygning, der er din vigtigste fristed.

Din egen løsning vil kræve en stor indsats i starten af ​​virksomheden, og i fremtiden i forvaltningen. Men når du begynder at spille Gallendor Battlegrounds, dette allerede offentligt udtalt, at de vanskeligheder, der ikke er bange. Så vær klar til at kæmpe med monstre, forsvare sig mod fjender, for at mine ressourcer, opbygge, administrere deres ejendele og ødelægge andre mennesker, hvilket gør overraskelsesangreb. Men husk, du kan planlægge en razzia, når du tror, ​​at udviklingen af ​​byens modstandere langsommere end dig.

For at spille spillet online Gallendor Battlegrounds, bevæger sig fremad, vil kræve ressourcer. Du får de monetære og materielle og menneskelige ressourcer.

Uden penge og materielle ressourcer er umuligt at udvikle industrien. Næsten alle aktiviteter kræver investeringer på visse ressourcer. For eksempel, uden de byggematerialer, du ikke har bygget nogen Construct ubevæbnet dine soldater ikke gå i kamp, ​​og mangel på mad og vand på alle kunne ende tragisk udfald (masseudryddelse af befolkningen). Også huske på, at placeringen af ​​ressourcer, transport, afhænger for meget.

Human Resources - folk, der bebor jeres land. De påtænkte rolle kunstnere dine ordrer. På bekostning af mennesker genopfyldes Din skatkammer, udførte forskellige jobs (f.eks konstruktion), er hæren. Uden dedikerede afdelinger du folk ikke kan opnå succes, fordi de er assistenter til at gennemføre dine planer. Giv dine folk med alle de nødvendige og pleje. Kun på denne måde vil du undgå offentlig utilfredshed og opnå deres del af en effektiv arbejdskraft. Det er nødvendigt ikke blot at overvåge fødevareforsyninger, men også dygtigt organisere fritidsaktiviteter. For eksempel er det muligt efter en opslidende kamp for at lede sine mænd til at jage. Ikke undvære bygget underholdning og religiøse strukturer inden din fæstning. Som en klog mester og fair leder, kan du nyde respekt for de mennesker, så for at spille spillet online Gallendor Battlegrounds vil være meget nemmere.

Gallendor Battlegrounds online spil kræver konstant overvågning af en række indikatorer. Det er for det første, forhøjede niveauer af kampenheder, som giver tillid til brutale kampe. For det andet udvikling af videnskabelig aktivitet i din jurisdiktion laboratorier. Du ønsker ikke at give mulighed for teknologisk tilbageståenhed? For det tredje, forhindrer øget vækst dødelighed. Som allerede nævnt, fra menneskelige ressourcer meget afhænger. Men ikke kun fra sig selv, men også, selvfølgelig, deres antal. Og hvis folk vil dø i massevis, så du helt sikkert ikke vil sdobrovat! For det fjerde, uddannelse og forbedring af forskellige arter tropper. Hvis du er bueskytter, infanteri, kavaleri og tryllekunstnere - det er nøglen til succes i krigen. Efter en kamp, ​​de støtter og supplerer hinanden.

Gallendor Battlegrounds online spil er opdelt i niveauer. Nye spillere opfordres til at gennemgå uddannelse niveau for at forstå spillet, for at forstå dens essens. Da niveauet af forbedringer er tilgængelige i alle områder. Du vil være i stand til at forbedre branchen, udvide ejerskab, nå højder inden for videnskab og meget mere. Nu ikke slappe af! Spillere på den anden side af skærmen er også voksende og udvikle, præsentere en umiddelbar trussel mod dig. Vær forberedt på at afvise angrebet på ethvert tidspunkt!

Tvivler ikke at vinde World Gallendor Battlegrounds, får du maksimal nydelse! Må ikke blive afskrækket af tilsyneladende kompleksitet, fordi du og det samme at komme efter her skal overvindes. Nyd atmosfæren øredøvende ringende klokker lyazganya klinger skrig af sårede soldater og skrig kommandanter. Smuk grafik fremhæve skønheden i middelalderlige borge og statelige riddere står foran dig, som om live.

Vi kan kun ønske, at væk fra dig, kære spillere, ikke vende sig bort held og lykke!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags