GoD Factory: Wingmen

Alternative navne: GoD Factory: Wingmen

Spil GoD Factory: Wingmen - En Classic simulator multiplayer plads Forsøgspersoner med strategisk bias, som implementerer MOBA genren. I dette action spil brugere opfordres til at blive part i spændende kampe 4x4. Du får fuldstændig frihed og samtidig skabe rumfartøjer. Som et resultat, kan du styre bygningsværk af dine drømme! Og det er ikke al den glæde der er i stand til at give dette hold pistolmand. GoD Factory spil har en anstændig nok grafik. Og hvis du stadig drage fordel af 3D-briller Oculus, så du og alle vil blive synes, at alt hvad der sker - er ægte! Din opgave - at ødelægge fjendens skib før han vil gøre det med din. Overlegenhed i dette tilfælde betyder sejr. Find sårbarheder modstander vil være lettere, hvis du bliver til at handle harmonisk med holdet. Vælg selv en passende rolle, skabe et skib, der ville matche - og meget mere!

At være i stand til at nyde det gameplay, du har brug for GoD Factory : Wingmen download. Systemkrav er så tilgivende at det kan gøre næsten alle. De vigtigste ting - internettet, og en af ​​disse platforme som PC, Mac, Linux. Installation af spillet tager meget lidt tid og snart vil du dykke ned i den fantastiske atmosfære boblende begivenheder.

Så du forventer slagsmål og svimlende sejr. Men stadig nødt til at starte med hangaren. Fordi her du oprette og forbedre dit eget skib. Under gameplay, du altid nødt til at komme tilbage her for at holde skibet i den tilsvarende tilstand. Du vælger og cockpit, og krop, og skjold generatorer og vinger, og særlige enheder evner og våben og power ledninger og motorer og meget mere. Skibe vil forbedre grund af de optjente point. Og der gives point for deltagelse i kampe. Alt hvad du ser, er forbundet med hinanden. Jo flere kampe - så jo større er dine chancer.

En kamp tager i gennemsnit 12 - 16 minutter. I løbet af denne tid, bliver det klart resultat af kampen, og hvis du er heldig, vil du være i stand til at fejre med holdet sejren. Hensynsløst at angribe fjendtlige skibe, glem ikke, at de også vil ikke sidde med hænderne i lommen. Du bør tage sig om at beskytte dit skib. Efter alle fjender venter bare, at din slip. Tag masser af ammunition, skal du vælge en adfærd - og i hvert fald ikke lade dig nemt besejre fjender!

GoD Factory : Wingmen demo-version giver dig mulighed for at bruge forskellige elementer, der hører til hver af dens kategorier (f.eks perforering forvrængning, tænding, overbelastning, detonation). Her er nogle af de tilgængelige emner: kugler, granatsplinter, tyngdekraft, ormehuller, deformation, forhøjet blodtryk, elektricitet, elektroniske modforanstaltninger, skjolde, lasere, eksplosive ammunition, raketter. Desuden spillet gennemfører økonomiske system og progression system. Og indbyggerne i den ekstraordinære lighed af universet ikke afviger. Dem, der vil spille GoD Factory : Wingmen imødekomme forskellige former for levende væsener. Guantris, Ar Blossoms, mennesker, Chorions - dette er ikke en komplet liste over klasser. Denne variation gør spillet meget interessant. Du bogstaveligt vanedannende gameplay, og du vil vende tilbage igen og igen til de indviede.

Alle disse fordele og mange andre spil sjove chips - er et resultat af indsats medfølende udviklere, der bekymrer sig om at gøre din fritid ikke var kedeligt. Tilmeld dig nu til at gå igennem en masse spændende eventyr og glemme alt om problemet med valg af erhverv i deres fritid. Vi kan kun ønske, at alle dine håb gå i opfyldelse!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags