GodsWar Online

Alternative navne: Gods War Online

GodsWar Online - multiplayer online rollespil, gratis, tak, som du kan bevæge sig i en mystisk, rummer mange mysterier verden i oldtidens Grækenland. Alle elskere af antikviteter og gamle historie online spil GodsWar Online vil elske.

Deltag i spillet GodsWar ikke tage meget af din tid og vil være meget enkel. Du skal indtaste kontonavn, password at få adgang til spillet og e-mail-adresse, vil du modtage et brev, der bekræfter, at registreringen GodsWar zavershenai er tilstrækkelig til at starte spillet.

Den første ting, vi ser i spillet - det er en flot tegneserie grafik. Generelt selve spillet, og billedet ser meget rart, farverige og lyse, og gør at blive i spillet i lang tid.

Af den måde, GodsWar - spil-klienten. Og vi giver nedenfor systemets minimumskrav til spillet: CPU - 1 GHz RAM - 1 GB grafik accelerator kort med 256 MB, Windows XP-operativsystemet eller nyere, en aktiv forbindelse til internettet. Som du kan se, med al sin skønhed, spillet som helhed er ikke meget krævende på computerens ydeevne.

I første omgang vil vi nødt til at vælge den verden, vi spiller, erobre nye højder og indtage sin retmæssige plads i Pantheon. Er god lokalisering af spillet, som blev givet tid nok. Russiske sprog er understøttet på alle, uden undtagelse, spilserverne. Efter valg af verden bliver nødt til at kalde nm din helt og bestemme sit hjemland. Kan foretages valg mellem Sparta og Athen. Efter dette, vil du nødt til at beslutte, hvilken form for specialisering vil have din karakter.

I almindelighed, redaktør af den karakter er meget glad, fordi det fungerede godt, og antallet af muligheder for at ændre udseende er nok. Selv de mest krævende spillere vil være i stand til at optimere udseendet af din karakter, så at han så helt unik. GodsWar Online spil, der forbløffer manglen på enhver ekstra elementer. I dag er de fleste af de produkter af moderne gaming industrien ofte overmættet varierede ofte ubrugelige og unødvendige elementer af funktionalitet, men dette spil er en behagelig undtagelse fra denne tendens.

Class system er også implementeret i spillet så enkel som muligt, selv om dette ikke betyder, at det er en defekt af spillets skabere. Omvendt klasser har en stor balance mellem dem, og deres antal og forskelle fra hinanden tvunget til at tilbringe timer i tanke over, hvad de valgte at specialisere sig. Alt du skal gøre - er at vælge denne karakter, som du ønsker at spille, men for resten, du ikke kan overleve. Balance spil klasser - hvilket spil GodsWar Online er meget stolt.

Nu et kig på detaljerne i klassen er repræsenteret i spillet. Priest - er en healer, støtte enhver gruppe og dens støtte. Mag - en feinschmecker af gamle skriftruller og spells, kriger, magtudøvelsen magien. Champion er en kriger på tæt hold, knusning blæser hans mest magtfulde modstandere, men har brug for hjælp fra sine kammerater, fordi han ville have alene vanskelig.

Mange spillere er overraskede over tilstedeværelsen af ​​en indbygget spil at spille bot, som officielt tilladt skaberne af spillet. Spil spillet GodsWar derved bliver meget lettere, hvis du er på dit erhverv er tidsbegrænset.

Faktisk er interfacet lavet på et anstændigt niveau, har programmører og designere sørget for, at alle de færdigheder og udføre andre aktiviteter, komfortabelt og spille GodsWar var rart. En anden stor fordel er, at absolut alle spil menu interface er til rådighed til brug som en kombination af et par taster på dit tastatur.

Det er således værd at bemærke, at systemet implementeret i spillet dungeons bare perfekt. Den eneste ting at overveje, er det faktum, at gå ned i fangehullet, kan du kun, når du når den halvfemsindstyvende niveau. Horder af monstre og en enorm mængde af vigtige og relevante artefakter - takket være denne leg i GodsWar bør du ikke nogensinde vil spise. Nå, du allerede interesseret? Må ikke forsinke, tilmelde dig og blive en sejrherre i den antikke verden!

 

Spil GodsWar Online registrering

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags