GoodGame Fashion

Alternative navne: GoodGame Fashion

GoodGame Fashion online - fri social multiplayer flash spil for piger interesseret i mode. En anden behagelig overraskelse fra studiet GoodGame , som er berømt for sit liv simulator. Hvis du er glad for modetrends og nyde alle de smukke, hvis du anser dig selv en ægte kvinde, der ikke vil sætte det ud og klar til at give råd til andre godmodigt, spillet GoodGame Fashion er helt sikkert til din smag. Fordi her bliver du en trendsætter selv diktere reglerne i denne uforudsigelige verden. Først vil du blive ejer af en lille butik, men med tiden er der al mulig chance for, at det vil blive til en kæmpe mode corporation. Kun gennem deres indsats du fremme din forretning og tiltrække masser af kunder, der vil gøre dig fabelagtigt rig. Selvfølgelig eget modehus - enhver piges drøm. Men vær tålmodig, har en masse arbejde, før det vil være muligt at nyde resultaterne.

Alt hvad du behøver for at få adgang til spillet - det GoodGame Fashion registrering. Tag det roligt. Påfyldning i et par felter (skærm, adgangskode, e-mail), du bliver et fuldgyldigt bruger. Bemærk venligst at check i spillet GoodGame Fashion kræver tilslutning til og bekræfte, at du får brug for ved at sætte fluebenet i feltet. Gameplay ingen fejl, så sørg for, at din computer har en Adobe Flash Spiller . På den anden systemkrav, så fortvivl ikke, fordi de ikke højt. Skaberne har gjort alt muligt, så du frit kan nyde gameplay.

Nu, når du begynder at spille spillet online GoodGame Fashion , kan du udvide deres voldelige aktiviteter og mere for at forbedre opkrævet oprindeligt ubestemmelig butik. Uddannelsen Kurset vil dykke ned i sagen og behandle de grundlæggende elementer i spillet. Wise tips vil ikke få forvirret på første og tro på sig selv. På vej til at være en masse. I begyndelsen, alt hvad du ejer - et par mønstre, en syerske og en mannequin. Er det hele i et lille værelse. Men efter at have gjort alt, hvad det er nødvendigt, kan du være stolt af at skabe et globalt brand. Play GoodGame Fashion - betyder strømpe tekstiler og skabe tøj, ansætte kvalificerede medarbejdere og lede dem til at gøre punkter med henblik på at tiltrække kunderne til at skabe deres egen indretning af butikken og ajourføre den regelmæssigt fremvise . Interiør emner, du kan købe for pengene. Overflødigt at sige, jo flere besøgende gå fra dig med ladte indkøbsposer, desto større bliver dine chancer. Lær at motivere fashionistas gøre dem et tilbud de ikke kan afslå - og det trick. Din virksomhed vil udvide og øge salget.

Tænk på, hvor rart at være en trendsætter. Følelse af, at du er lig med de millioner af du vil vide, hvad slags følelse, når bag vokse vinger. Og du kan opleve det hele, lige begyndt GoodGame Fashion spille! Fashion spil - det er en masse behagelige følelser og virkelig ubegrænsede muligheder. Vil du være på den verdensberømte Chanel og Dior? Nej du behøver ikke forbyde det! Hovedprioriteringer højre og din butik vil besøge ikke kun almindelige mennesker, men også stjerne.

Gå ikke glip af fornøjelse at chatte med andre spillere. Besøg butikker konkurrenter for at se, hvordan de alle genbosat. Og måske under et af disse besøg, vil du have en anden genial idé. Også blandt brugerne er der mange mennesker, der bliver venner, og støtten har ikke forhindret nogen endnu.

Spil Goodgame Fashion venter på dig! Denne lektion godt lyse op din fritid! Vi kan kun ønske dig god stemning og masser af smil!

 

GoodGame Fashion registrering

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags