Goodgame Galaxy

Alternative navne: Galaxy

Spil Goodgame Galaxy - gratis browser baseret multiplayer strategi. Det er et rum simulation, hvorigennem du bliver den øverstbefalende for den nye virtuelle rumstation. Goodgame Galaxy registreringen tager dig langt ud i det ydre rum, hvor du kan føle legemliggørelsen af ​​hans barndoms drømme, fordi nu er du en rigtig astronaut! Men styring af egen station - det er ikke alt, spændende byder på fantastiske spil Galaxy. Hvis du formår at skabe et solidt fundament, med tiden vil du være i stand til at erobre galaksen og føler her en komplet mester!

At være i stand til at spille i galaksen, behøver du kun en computer med en forlængelse af den gennemsnitlige konfiguration Display 800 x 600 pixels, internetadgang og en moderne browser. Deltag i spillet Galaxy tager meget lidt tid. Du skal indtaste en e-mail-adresse, skal du oprette en adgangskode og klik på "Play for fri". Ved at oprette en konto, du hermed accepterer betingelserne i aftalen. Galaxy spil er nu tilgængelig for dig!

I starten, vil du møde en personlig assistent, som vil fortælle hvor man skal begynde. Første gang på din base det er indstillet, så du trygt kan vokse uden frygt for angreb. Du får en vis tid til at bygge en bolig enhed, og hvor du kan placere befolkningen. Åbn "Construction" Du kan nemt sætte en boligenhed på det rigtige sted. Nu gå til Missy, som er at samle folk. Efter alt, vil du ikke selv være i stand til at udføre forskellige operationer, og få succes i den kommende erobring. Du kan derefter bygge en atomreaktor. Er nødvendig for hans energi til at køre de vigtige liv-supportfunktioner hele din ejendele. Nu hvor du har lagt grunden til rumstationen, tid til at komme til at bygge et forskningscenter. Fordi på denne måde vil du låse op for nye resultater af videnskab og teknologi. Og nu kommer det tid til at udforske futuristiske teknologier. Hvorfor ikke starte, for eksempel med en laser pistol første niveau? Så gå og plasma pistol, og EMP emitter og Railgun pistol og ion beamer. Alt dette øger sårbarheden i din database, og du føler dig mere selvsikker.

Siden Goodgame Galaxy spille gennem de niveauer, du vil, over tid, mulighederne er bredere end i første omgang. Nå det tredje niveau, kan du allerede bygge en fabrik til produktion af skibe, som derefter vil blive brugt i angrebene. Produktionsvirksomheder skibe være dig selv. Og bedre at være omhyggelig - det afhænger så meget på! Når skibe er klar, du er leder af sin flåde vil angribe. Det er her det sjove begynder! Åbn sektor kort og angribe fjendens base først. Tag mindst Goroksov. Hvorfor ikke bringe dem blandt chickie?

Det er værd at nævne, at under udførelsen af ​​hver mission bygger vis belønning. Gør et job, du tager stilling og igen gå i gang med et nyt job. Ved at etablere din base og udvide det fra ressourcerne i galaksen, kan du tænke at erhverve gode kammerater. Tilgængelighed allierede markant styrke din position i verden af ​​GoodGame Galaxy online. Sammen vil du helt sikkert være i stand til at gennemføre deres planer og styre galaksen!

Som du spiller spillet Galaxy, der deltager i kampen, vil du have en fantastisk mulighed for at fremvise deres taktik. Hvad vil omhyggeligt planlægge dine træk, jo mere påvirkelige medføre. Go for it! Alt er i dine hænder!

Kære eventyrlysten, farverige, rig, dynamisk projekt Goodgame Galaxy lang tid den mest behagelige oplevelse! Prøv det på deres egne erfaringer! Lad succes ledsager alle dine virksomheder! Enjoy! Enjoy!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags